Katrinehøj 21, Vonsbæk, 6100 Haderslev

Liebhaveri med panoramaudsigt over Haderslev Fjord

Midt i naturen og alligevel tæt på byen, her kan drømmen gå i opfyldelse.

Med en helt usædvanligt smuk og høj beliggenhed, finder du denne gennemførte ejendom omgivet af ti ha jord, som skråner direkte ned til fjorden. 

Imponerende ankomst

For enden af den 150 meter lange granitskærvsbelagte allé med høje spidslønstræer finder du ejendommen placeret i smuk harmoni med den idylliske omkringliggende natur. Ankomstpartiet giver, i sammendrag med den arkitekttegnede have, et fuldendt indtryk af herligheden.

Kom indenfor

Stueplan byder på en stor og præsentabel hall med adgang til et dejligt, stort Invita spisekøkken, pejsestue, gæstetoilet og bryggers.

Fra køkkenet drages man mod ejendommens store, smukke spisestue med panoramaudsigt over Haderslev Fjord. Den anden stue er med indbygget pejs.

Stueplan byder endvidere på to gode, rummelige værelser, et nydeligt badeværelse med Unoform interiør samt bryggers med nedgang til ejendommens 64 kvadratmeter store, isolerede og opvarmede kælder.

Førstesalen er indrettet med forældreafdeling bestående af et stort, dejligt soveværelse med aircondition og udgang til egen altan. Fra soveværelset er der adgang til eget badeværelse med spa og sauna og ikke mindst walk-in closet samt påklædningsværelse.

Førstesalens øvrige afdeling består af et stort kontor med aircondition, udgang til egen altan, indbygget tekøkken samt eget badeværelse. Denne afdeling kan nemt indrettes til et eller flere værelser.

Stuehuset består af store, lyse rum, smukke proportioner med højt til loftet, stuk og massive Merbau plankegulve, fem værelser, to stuer, Invita spisekøkken, tre badeværelser af Unoform interiør, smukke italienske klinker med gulvvarme i henholdsvis hall, karnapper, bryggers og badeværelser.

Udbygningen byder på intet mindre end fire garager med fjernbetjente alu-porte, grovkøkken, toilet, værksted samt et stort disponibelt rum på førstesalen.

Der er overvågning af elforbrug døgnet rundt i ejendommen, og der er ICH-styring af elinstallation i hele ejendommen, også garagen. Videoovervågning kan anvendes døgnet rundt.

En ren naturoplevelse

Fra de velanlagte terrasser af granitfliser og brosten, kan man nyde den fantastiske panoramaudsigt over fjorden og den stille trafik af de smukke lystbåde, turbåden Helene, endda Kongeskibet ved særlige lejligheder. Hvis man ikke har ro til at nyde udsigten, kan fjorden måske friste med en god bestand af havørreder.

Ejendommen byder på et hav af muligheder fra hestehold til erhvervsdrivende. Kun fantasien sætter grænser.

Afstand til ...

 • Haderslev centrum18 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Skole, daginst. m.v.6 minutter
 • Smuk naturUden for døren

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser