Kvistrupvej 50, 6100 Haderslev

Gennemrenoveret stuehus med respekt for den oprindelige arkitektur fra 1843 plus stort anneks fra 2004

Ejendommen er beliggende på en 1,9 hektar stor naturgrund ved Haderslev Fjord. Dette gennemrenoverede stuehus på 208 m² ligger helt ugeneret i et smukt, kuperet naturlandskab med egen fredskov og sø for enden af en 1,4 kilometer lang grusvej. På den 1,9 hektar store grund er der også et lækkert anneks fra 2004 på 120 m², og hertil kommer et baghus på 54 m². De tre huse har alle stråtag fra 2005, som er gennemgribende vedligeholdt i 2017 og dermed fremtræder i høj kvalitet.

Tegnet af  arkitekt Jørgen Toft Jessen

Den arkitektoniske udførelse og renoveringen af stuehuset og annekset er forestået af arkitekt Jørgen Toft Jessen, der også var ansvarlig for en væsentlig del af renoveringen af den middelalderlige bydel i Haderslev og Christiansfeld. Renoveringen er sket med respekt for husenes oprindelse og perfektionistisk udført i høj standard.

Smuk romantisk landskabshave med inspiration fra Liselund på Møn

Haven er også arkitekttegnet - af ejendommens nuværende ejer - og stod færdig i 2008. Det er tegnet med afsæt i Liselund på Møn, som regnes for en af Danmarks smukkeste haveanlæg. Haven er delt af en kommunal bæk med bro over. Cirka 5.000 m² på den anden side af bækken er henlagt som naturgrund, smukt omgivet af skov og et levende hegn. Her er der blandt andet indrettet fåreshelter, og øverst på området er der anlagt en stor terrasse med et 10 m² stort bindingsværksudhus med småsprossede vinduer.

Omkring huset er der plantet Korkeg, blomstrende kirsebær og 15 forskellige frugttræer. Det øvrige område på cirka 10.000 m² er anlagt som en romantisk landskabshave efter engelsk stil. Det er et landskabsområde med sø, bæk, frugthave, bærhave,  prydhave og skulptur-ø. Det hele omkranses smukt af risgærder sat op af Robinie-pæle og Lindetræs-kviste. Der er et brænde- og redskabsskur af Lærk og Granrafter på Robinie-pæle.

Lækkert stuehus med autentisk charme

Selve stuehuset er omgivet af en prydhave, et spejlbassin med Nøkkeroser og en smuk stensætning mod landskabshaven. Huset blev gennemrenoveret i perioden 2000-2006 og fremtræder med nye sprossevinduer, hoveddør af eg, ligesom der indvendigt er brede, sæbebehandlede fyrretræsgulve samt håndstrøgne teglklinker i blandt andet trappehuset og på badeværelset. Derudover er der et lækkert, nyt uno form-køkken samt smuk belysning med ni nedhængte porcelænsfatninger med kultrådspærer. Synlige loftsbjælker går igen i det meste af huset, og det skaber en vidunderlig atmosfære.

Boligens 204 m² er generøst fordelt på et stueplan og en førstesal. Stueplan rummer et lækkert køkken-alrum med to dobbeltdøre ud til den stor, solrige træterrasse. Køkkenet er funktionelt indrettet med masser af bord- og skabsplads samt lækre indbyggede hårde hvidevarer. Herudover indeholder etagen en stor stue med rustik brændeovn samt et lækkert badeværelse med uno form-elementer. Endelig er der en præsentabel hall med en enorm loftshøjde og elegant trappe til førstesalen. Førstesalen er indrettet med en repos, et gæstetoilet samt to store værelser og en mindre opholdsstue. Der er installeret særskilt alarmamlæg i stuehuset.

Moderne anneks med spændende anvendelsesmuligheder

Annekset har sortmalet træværk samt stråtag. Boligarealet udgør 120 m² og anvendes til erhverv. Det er dog installationsmæssigt forberedt, så det kan fungere som et enfamiliehus. I stueplan rummer boligen en trappehall med tekøkken, et stort kontor samt et mødelokale. Herudover er der et badeværelse med vaskefaciliteter. Førstesalen indeholder to store værelser samt en møblérbar repos. Der er desuden installeret bredbånd og alarmanlæg i annekset og baghuset.

Baghus med fyrrum og uudnyttet tagetage

Baghuset  er ligesom annekset opført i 2004, og de 54 m² indeholder en carport, et fyrrum med træpillefyr samt en uudnyttet tagetage, der kan inddrages som værelser.

10 kilometer fra Haderslev bymidte

Kvistrupvej 50 er placeret midt i den smukke, danske natur og med cirka en kilometer til nærmeste nabo, ligesom der er cirka 10 kilometer til Haderslev centrum. Fra adressen er der tre kilometer til Øsby med idrætsfaciliteter og cirka seks kilometer til Starup med indkøbsfaciliteter, skole og børnehave. Dette er kort sagt en unik ejendom, som skal opleves med egne øjne for at forstå den høje kvalitet og de mange gennemførte detaljer inde såvel som ude.

 • Carportareal 28 m²
 • Anneks 120 m²

Afstand til ...

 • Haderslev10 minutter
 • Haderslev Fjord3 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Skole, daginst. mv.6 minutter
 • Smuk naturdøgnet rundt

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser