Fjordglimt 2, Starup, 6100 Haderslev

Idyllisk og respektfuldt opdateret ejendom fra 1857

Få idyl og udsigt uden at komme for langt væk fra byen eller gå på kompromis med komforten. Denne charmerende ejendom fra 1857 er nænsomt opdateret og ligger ud mod Haderslev Fjord på en stor, ugeneret grund med udsigt over vandet.

Nænsomt opdateret

Ejendommen er fra 1994 blevet gennemgående opdateret med respekt for den originale byggestil. Der er isoleret og lavet varme i gulvene i stueplan, mens køkken og badeværelse er opdateret, og elinstallationerne samt vinduer og døre er udskiftet. 

Hoveddøren er den originale, ligesom du finder andre smukke, originale detaljer - rustikke bjælker, originalt smedejernsvindue i kælderen og brønden i haven, som stadig giver vand til blomster og plæne.

Plads til familien

Med 248 boligkvadratmeter skulle der være god plads til alle. Stueplan er indrettet med en stor stue med pejs og et lyst køkken-alrum med havedør og udsigt til fjorden gennem rundbuens mange vinduer. 

Dertil kommer en forældreafdeling med stort soveværelse og luksusbadeværelse. Endelig har etagen et badeværelse mere samt et bryggers og en rummelig entré.

Oppe på første sal giver en stue adgang til tre værelser, hvoraf det ene har hems. 

Idyl og udsigt en kørt køretur fra Haderslev

Ejendommen har ingen genbo, og derfor er der frit udsyn fra terrassen til fjorden og landskabet omkring. Grunden er på 2.146 m², så her er god plads. Den er afskærmet af høj beplantning og anlagt med stendiger og havedam med åkander, mens en lille bæk løber langs skellet. I kan finde sol et sted på grunden uanset tidspunkt på dagen.

Når alt denne idyl skal skiftes ud med byliv, er der kun en kort køretur til Haderslev, mens der er skole i Starup.

Afstand til ...

 • Fantastisk udsigtDøgnet rundt
 • Fjorden1 ½ minut
 • Haderslev centrum5 minutter
 • Skole, daginst. mv.3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser