Hejsager Strandby 63, 6100 Haderslev

Fremragende sommerhus ved Hejsager Strand

Dette skønne sommerhus ligger i et fredeligt område blot 100 meter fra Lillebælts bølger. Huset blev opført i 2014 og har et særegnet, moderne udtryk, men i den arkitektoniske stil finder man alligevel en velbevaret og tydelig åre vendt mod den stolte, danske tradition for træsommerhuse. Den sortmalede træbeklædning bidrager væsentligt hertil, mens de store glaspartier mod syd giver et fantastisk lys i boligen.

Opholdsrum i absolut særklasse

Ejendommens centrale rum gives som et imponerende, sammenhængende køkken- og stueområde. Loftet er ført til kip, hvilket yderligere forstærker fornemmelsen af luftighed i det allerede betragtelige rum. Stueafdelingen omkranses af de nævnte glaspartier – ligesom loftet er ført helt op til tagets underkant. Just udenfor stuen har man etableret en rummelig terrasse, hvoraf den inderste del er overdækket, da man ved arkitektonisk snilde har ladet taget fortsætte udover trædækket.

Det fornemme Aubokøkken fremstår med et smukt og enkelt udtryk. De sorte elementer flankeres af en hvid, praktisk bordplade, hvorved det kontrasterende udseendende mellem ejendommens facade og den lyse himmel trækkes ind i boligen. Køkkenet er naturligvis udstyret efter alle kunstens regler med topmoderne apparatur, eksempelvis en Quooker. Træpilleovnen kan styres via WiFi.

Praktiske og innovative løsninger

Sommerhuset er på samlet set 126 kvadratmeter, og på de tre regulære værelser træder den autentiske sommerhusstemning frem ved de listebeklædte vægge. En stor hems med god loftshøjde kan tilgås fra gangen. Badeværelserne er ekviperet i samme topkvalitets møblement som køkkenet. Begge er med brus, mens det ene har dobbeltvask og adgang til en behændig udendørsbruser, der ved hjælp af en dør kan aflåses, så sandafvaskningen kan foregå under private forhold. Den kombinerede entré og bryggers er yderst praktisk. 

Haven rundt om huset er hovedsagligt anlagt som græsplæne, men den anselige og snorlige indkørsel tager sig også godt ud. Bagerst på grunden har man opført henholdsvis en garage og et gedigent værksted i samme stil som selve huset. Mellem de to bygninger dannes naturligt et hyggeligt terrasseområde.

Naturens mange muligheder

Fra terrasserne og fra stuen kan man følges vandets bevægelser, og stranden umiddelbart fremme fra husets sydside er en af den jyske østkysts bedste steder at bade. Sandbunden strækker sig langt ud, men området er også velegnet til mange andre former for aktiviteter. Området besøges ofte af kite-surfing-entusiaster, der drevet af vinden lader sig glide elegant henover vandet, ligesom tålmodige lystfiskere kan følges, når de forsøger at narre farvandets spisefisk. Hvis man selv har mod på at tage kampen op med blink eller flue, kan særligt pynten mod øst anbefales. Dersom farvandet ved Sandvig er relativt beskyttet i både vesten- og østenvind, vil man også kunne se kajaksejlere og et utal af andre vandsportsaktiviteter udspille sig. 

Lad dig dog ikke forblænde af den kystnære beliggenhed, for ejendommen ligger også ganske formidabelt i forhold til mere jordnære udflugtsmål. Omtrent 500 meter mod øst rejser Hejsager Skov sig med enorme, gamle træer, og hvis man har mere bynære foretagender i tankerne, ligger den charmerende købstad Haderslev kun femten minutters kørsel væk. Her kan man lade sig beværte på en af de mange, hyggelige caféer eller spisesteder i byens centrum.

Huset er udstyret med trelagslavenergiruder, luft-til-vand-varmepumpe og centralstøvsuger. Til ejendommen hører endvidere også en robotplæneklipper og et Sonoslydanlæg.

 • Carportareal 16 m²

Afstand til ...

 • Aabenraa25 minutter
 • Haderslev15 minutter
 • Hejsager Strand2 minutter
 • Indkøb5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser