Mads Kehlets Vej 29, Agtrup, 6091 Bjert

Liebhaveri på 7,6 hektar stor naturgrund ud til Kolding Fjord, 250 kvadratmeter samt 200 kvadratmeter kontorbygning

Denne moderne liebhaverejendom fra 2007 ligger højt i terrænet på en 7,6 hektar stor grund, der stopper lige dér, hvor Kolding Fjord begynder - en udsigt der er lyslevende såvel inde fra boligen som ude på den naturskønne grund, der bugter sig smukt i landskabet. Udover 250 æstetisk flotte og veldisponerede boligkvadratmeter følger der en cirka 200 kvadratmeter stor kontorbygning med i købet. Den er fra 2008 og fremtræder naturligvis i samme høje boligkvalitet som selve huset.

Privat allé og langt tilbagetrukket fra Mads Kehlets Vej

Ejendommen er placeret langt tilbagetrukket fra Mads Kehlets Vej, og man ankommer hertil via en privat, asfalteret allé, der snor sig harmonisk i det naturskønne landskab. Til trods for ejendommens markante arkitektur og størrelse, så synes den næsten lille i det betagende fjordlandskab, som åbenbarer sig smukt så langt øjet rækker.

Stram nordisk minimalisme og masser af funktionalitet

Fjorden med vuggende sejlbåde og landskabet med bølgende marker og skovklædte bakker byder sig til gennem husets mange store glaspartier, fra de store terrasser, som omslutter huset, og fra de to udsigtsaltaner på førstesalen. Huset har et moderne og minimalistisk formsprog blottet for overflødigt pynt. Den hvidpudsede facade brydes dog af de to altaner på førstesalen, ligesom de mange vinduer og de høje søljer tilfører en spændende dynamik.

Det minimalistiske udtryk fortsætter inde i boligen, hvor lyset helt i tråd med den nordiske byggetradition er tilstede overalt. De mange elegante glaspartier og rytterlyset bevirker desuden, at inde og ude smelter sammen, ligesom udsigten over landskabet og vandet bliver sprællevende.

Stilen er moderne med sorte klinkegulve og et sort, stilrent interiør, der står i flot kontrast til hvide synlige murstensvægge, ligesom de nydelige trægulve giver boligen et organisk touch.

Gennemført stil og gennemtænkt indretning

De mange kvadratmeter er generøst fordelt på et stueplan og en førstesal, og indretningen er utroligt familievenlig med værelsesafsnit i stueplan og forældreafdeling samt åbne opholdsrum på førstesalen.

I stueplan er der via et bredt gangareal forbindelse til fire værelser med indbyggede skabe og direkte udgang til et stort flisebelagt terrassemiljø, der er overdækket. Etagen rummer også et lækkert badeværelse, et bryggers samt en stue med udgang til en træterrasse. Endelig er der en imponerende hall med en smuk trætrappe til førstesalen.

Udsigten fra førstesalen er storslået gennem de mange vinduespartier, og det oplever man eksempelvis i de store leverum, der består af et køkken-alrum i åben forbindelse med en stue. Hele rummet har desuden rytterlys, som sørger for, at der er kig til himmelen.

Køkkenet står skarpt med praktisk kogeø og indbyggede hårde hvidevarer bag de sorte skabslåger. I stuen er der en unik gaspejs med integreret tv - den eneste af sin slags i Danmark. Fra alrummet der udgang til en østvendt altan, mens der fra stuen er udgang til en sydvendt altan - begge med panoramaudsigt over landskabet og videre ud over vandet med Lillebæltsbroen, der lyser op i det fjerne. Forældreafdelingen indeholder et soveværelse, et walk-in-closet samt et lækkert badeværelse med badekar og opmuret bruseniche. Herudover rummer etagen et gæstetoilet og et disponibelt rum.

Til trods for de idylliske omgivelser er der kun tre kilometer til Sdr. Bjert med populær skole, daginstitutioner, indkøb og et livligt forenings- og aktivitetsliv, ligesom der blot er ti minutters kørsel til Kolding centrum.

  Afstand til ...

  • Indkøb5 minutter
  • Kolding10 minutter
  • Motorvejen10 minutter
  • Stranden2 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Christian Ahm Pedersen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser