Hylkedalvej 130, Virkelyst, 6000 Kolding

Pragtfuld landejendom på kanten af Kolding

Præsentabel bolig og 79 hektar landbrugsjord plus løvskov, krat og eng

Nu kan du blive den næste ejer af denne pragtfuld landejendom, der med 79 hektar jord direkte op til Gelballe Skov giver dig nærmest uanede anvendelsesmuligheder, uanset om du vil holde heste, drive jagt eller forpagte jorden bort.

Præsentabel bolig med rigelig plads

Allerede når du lader bilen trille langsomt ned ad alléen, gennem porten og ind på gårdspladsen præsenterer ejendommen sig utroligt flot. To røde udhuse og et hvidt stuehus med kamtakkede gavle og sokkel i kampesten danner rammen om den imponerende velkomst, der kun bliver flottere, når dannebrog vajer i flagstangen midt på gårdspladsen. Ejendommen blev gennemgribende renoveret i år 2000.

I stuehuset er stueplan helliget det sociale liv. Med fire stuer er der god plads både til middagsselskaber og hjemlig hygge, og fine fyldningsdøre, stuklofter, prægtige kakkelovne, udsmykkede panelvægge og flotte trægulve skaber en charmerende og herskabelig stemning.

I køkkenet er der plads til at nyde en god kop morgenkaffe brygget på velristede bønner, men du nyder en pragtfuld udsig over bølgende marker og  enge helt til Kolding. Derudover rummer stueplan et bryggers samt et kontor med en spændende historie, som vi gerne fortæller ved lejlighed.

Førstesalen rummer fem værelser, et walk-in-closet, en møblérbar repos, en sauna og to badeværelser, hvoraf det ene har spabad. Tilmed er der elevator mellem stueplan og førstesalen.

I kælderen er der blandt andet vaskerum, viktualierum og vinkælder til de dyre dråber.

Gode udhuse, dejlig have og kort afstand til Kolding

Udhusene består af en stald og en lade. Stalden er indrettet med kontor stue, soveværelse, et lille køkken og et badeværelse, og der er også tre garager. I laden er der rig mulighed for at indrette eksempelvis hestestald, gildesal eller kontorer.

Stuehuset er omkranset af en stor have med græsplæne og frodige træer. På havens hyggelige terrasser kan du nyde solen og en dejlig udsigt til dine egne bølgende marker og Gelballe Skovs grønne træer.

Fra adressen er der blot fem kilometer til Koldings hyggelige centrum. Ligeledes har du kun to minutters kørsel til Motorvej E20.

Kort fortalt: En charmerende og præsentabel ejendom med 79 hektar jord få minutter fra Kolding.

 • Lade 432 m²

Afstand til ...

 • Århus60 minutter
 • Billund Lufthavn40 minutter
 • Flensborg50 minutter
 • Kolding8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser