Nr. Bjertvej 198, 6000 Kolding

Ombygget boliglandbrug med panoramaudsigt over naturskønne omgivelser ved Gudsø Vig

Denne helt vidunderlige villa ligger og luner sig tæt på vandkanten ved Gudsø Vig. Området kendetegnes ved sine naturskønne omgivelser med strandenge, tagrørssump og afgræssede områder samt et rigt plante- og dyreliv med blandt andet knopsvaner og blishøns.

Villaen ligger på en grund lidt tilbagetrukket fra vigen. I alt 3,96 hektar land, som sikrer ro og uforstyrrede stunder til beboerne af dette udsøgte boliglandbrug, som også byder på en lille skov samt indhegnet hestefold med hestehus.

Beliggenhed tæt på alt

Fra ejendommen er der blot fem minutters kørsel eller en cykeltur til Eltang med skole, børnehave og idrætsfaciliteter samt gode indkøbsmuligheder i Nørre Bjert. På på kun 7 minutters kørsel er du i Kolding centrum. På denne vej passerer du Strandhuse og kunstmuseet Trapholt, der vidner om, at såvel området som Kolding by byder på en mangfoldighed af historie, kultur og et rigt butiksliv med spisesteder og cafeer.

Trekantområdets logistiske fordele nyder du godt af, da du kun er 5 minutter fra nærmeste motorvejstilkørsel.

Ombygget i 2016 med arkitektonisk kant

Selve boligen præsenterer sig enkelt og moderne med store glasfacader ud mod vandet og de åbne vidder. Ejendommen består af en hovedbygning med 322 m² bolig i to etager samt en garagebygning med garage og tre disponible rum. Gennem tiden er hele denne herlighed blevet løbende renoveret indtil boligen i 2016 fik den helt store ombygning med overbygning, nyt tag, nye vinduer, gulvvarme og badeværelser.

I dag fremstår ejendommen således med en arkitektonisk skarp kant bestående af rene linjer og et helt særligt fokus på at trække lyset og natursceneriet helt indenfor murene. Panoramaudsigt og glaspartier fra gulv til loft i næsten alle rum.

Førstesal med svalegang

Førstesals planløsningen skaber to opholdsenheder, hvoraf den ene består af et stort soveværelse med et rummeligt walk-in-closet samt et lyst badeværelse med dobbelt spa.

I den anden ende af denne etage møder man en stue, et separat toilet, et badeværelse med spa samt et værelse, der fører direkte ud til svalegangen - en svalegang, som strækker sig i en vinkel rundt om stuen og er med til at underbygge den helt særlige atmosfære af lys og luft, der omfavner boligen såvel indenfor som udenfor.

Plads til det gode liv

I stueplan folder husets primære opholdsrum sig ud. Køkkenet er belagt med lyse kvadratiske klinker på gulvet samt hvide fronter på skuffer og skabe. Her er gennemført funktionalitet med to indbyggede ovne i en god arbejdshøjde - en almindelig ovn og en dampovn -, induktion og en smuk lys bordplade i corian, helstøbt med håndvask.

I hjørnet af Køkken-alrummet findes yderligere et badeværelse, mens to værelser ligger væg mod væg langs den vestlige side af huset. Herfra strækker stuen sig ud mod en skøn træterrasse med et udendørsspa omkranset af velanlagt have, natur og en udsigt ud over det sædvanlige.

 • Garage 64 m²

Afstand til ...

 • Fredericia7 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Kolding C10 minutter
 • Motorvej5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser