Birkesøen 13, 6000 Kolding

Velbygget moderne villa i Kolding med panoramavue over lille sø

Højt hævet i landskabet over en lille sø kan denne moderne og meget velbyggede villa i Kolding tilbyde et flot panoramavue fra sit store, åbne opholdsmiljø. Her kan man tilmed opholde sig dejligt ugeneret, og det samme kan man ude på en solrig terrasse, som der også er udgang til herfra. Ude kan man nyde freden og roen blot et lille kvarters cykeltur fra Koldings bycentrum. 

På lidt over fem minutter kan man desuden cykle til Kolding Fjord, hvor man finder Kolding Roklub, og endnu kortere afstand er der til Bramdrup Skov og til Apotekerengen og dens vandrestier.

Hyggeligt liv ved søen

Med lysindfald dagen lang fra syd, øst og vest er der en skøn, lys og luftig atmosfære i opholdsmiljøet, som består af køkken og stue i ét. Om vinteren kan man se børn og forældre stå på skøjter, når søen fryser til, og både sommer, forår og efterår er der et hyggeligt og fredeligt liv ved søen, hvor folk kommer forbi for at fodre ænderne.

Det fremgår tydeligt, at det er en håndværker, som har opført ejendommen. Stedet emmer af godt, gedigent arbejde i materialer af høj kvalitet. Hele huset er fuldmuret, og der akustiklofter plus flotte, gennemgående granitgulve i alle rum. Der er ligeledes gulvvarme over det hele. Som en praktisk detalje skal det bemærkes, at der ikke er nogen dørtrin, hvilket gør boligen handicapvenlig. 

Velindrettet til parret

Der er tale om en solid murstensvilla fra 2012 med 150 rummelige boligkvadratmeter i et enkelt plan, som står helt klar til indflytning. Dertil kommer en integreret carport på 67 kvadratmeter inklusiv et isoleret skur. Carport og skur er beklædt med mahogni.

Boligen er på mange måder ideel til parret uden hjemmeboende børn, og her skal man ikke gå på kompromis med komforten. Foruden gulvvarmen er der også genveksanlæg, og som en dejlig detalje ligger huset for enden af en blind vej.

Huset rummer et stort master bedroom med udgang til terrassen bag huset, hvorfra morgensolen kan nydes. Med direkte adgang fra master bedroom er der et stort, lækkert badeværelse - også med udgang til terrassen. Bevæger man sig ned i den anden ende af huset, er der endnu et stort værelse med godt med indbygget skabsplads og hele to udgange til terrassen bag huset. Hvis man ønsker det, kan man let opsætte en skillevæg og dermed etablere to værelser her. Fra værelset kommer man ud i entréen, hvorfra der er adgang til husets andet badeværelse, som har indbygget plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Eksklusivt indrettet

Opholdsmiljøet er usædvanligt stort, og en fritstående væg med hul i midten bidrager til en praktisk rumdeling. Køkkenet er fra Svane med en praktisk køkkenø og en eksklusiv bordplade i massivt Wengé-træ. 

Samme bordplade går igen på det ene badeværelse, hvor man også kan finde mosaikfliser i brusenichen, som matcher dem over køkkenbordet. Al armatur er desuden fra Vola, og resultatet er en meget stilsikker og yderst gennemført bolig.

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • Kolding centrum5 minutter
 • Motorvej5 minutter
 • Skole, daginst. m.v.3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser