Nr. Bjertvej 138, 6000 Kolding

Totalrenoveret landvilla med udsigt til Gudsø Vig og Lillebælt

I det kuperede landskab lidt vest for Gudsø Vig og omtrent syv kilometer øst for Kolding centrum ligger denne nydelige ejendom. Udsigten til den lavvandede del af Kolding Fjord og Lillebælt er et af villaens væsentligste aktiver, men også boligen besidder absolut nævneværdige kvaliteter, ligesom jordbesiddelserne på 14 tdr. land bidrager med et væld af muligheder – eksempelvis hestehold eller fritidslandbrug. 

Udsigtspost vendt mod Lillebælt

Det er blandt andet takket være den høje placering, at man fra stuen og fra terrassen i haven kan se så langt. Udsigten er fremragende med det bakkede landskab i forgrunden, vigen og Hovens Skov på mellemhånd og længst væk kan man endog få øje på fynssiden af bæltet. Den Nye Lillebæltsbros pyloner rager op bag de grønne skovområder rundt om Skærbæk.

Gudsø Vig er desuden kendt for at være et godt fiskefarvand, ligesom områder rundt om repræsenterer gode arealer at spadsere i – særligt er skoven, som kan ses fra huset, et besøg værd.

Et charmerende hjem

Boligen blev oprindeligt opført i 1933, og ejendommen fungerede i en årrække som landbrug. I 1993 undergik stedet en omfattende renovering, og det var på dette tidspunkt, at villaen fik den udformning, som ses i dag. Det hvide murværk og det rustrøde tegltag er med god grund en evergreen i dansk arkitektur.

Beboelsesarealet opmåles til 244 kvadratmeter, der fordeler sig over to plan. Centralt i huset finder man køkken-alrummet med tilhørende spisestue. Køkkenet er nydeligt og fremstår med enkle, hvide fronter. Rammerne er af kirsebærtræ, og den hensigtsmæssig konfiguration af elementerne giver god plads til arbejdet. Under rummets lyse klinker er der indlagt gulvvarme. 

I den tilstødende stue falder lyset behageligt ind ad vinduerne og den hyggelige karnap. De originale fyrretræsplanker fik i forbindelse med renoveringen nyt liv, da de blev nænsomt renset og lagt på ny, og i samspil med den svenske kakkelovn skabes en indbydende atmosfære. 

Stueplanet byder videre på to værelser, et bryggers og et badeværelse med bruseniche, mens man på førstesalen har yderligere tre værelser til sin rådighed. Her gives tillige et rummeligt badeværelse og et møblérbart repos.

Parklignende have og jordbesiddelser

Af de i alt 14 tønder land er omtrent ti bortforpagtet som landbrugsjord, og derudover råder man over to jordlodder helt ned til vandet. Det resterende er anlagt som parklignende have, og med udgang fra dagligstuen finder man en terrasse, hvorfra det hele kan tages i øjesyn. Haven er primært bestående af græsplæne, men også en stor køkkenhave og adskillige dekorative planter, buske og stenskulpturer bemærkes. Nederest i haven har man opført en hvidmalet havepavillon.

Til ejendommen knytter sig en lade, som kan bruges til opmagasineringsformål, men skulle det have interesse, ville denne kunne arrangeres således, at den kan indgå i de faciliteter, det kræver at holde heste eller andre større husdyr. Foldarealer og lignende vil tilsvarende kunne etableres. 

Angående beliggenheden er man placeret praktisk i forhold til hverdagens gøremål, der alle er inden for en radius af omtrent to og en halv kilometer, men man får stadig den fredsommelige fornemmelse, der hører til at bo på landet med vidtudstrakte landskaber omkring sig.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Kolding centrum10 minutter
 • Motorvej6 minutter
 • Skole, daginst. m.v.7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christopher Thimsen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser