Brogårdshaven 84C, Harte, 6000 Kolding

Lys og indbydende 60 er-villa med fabelagtig udsigt over Alpedalen

Der er ikke noget at sige til, at Vilhelm Balslev i sin tid valgte at lægge sin egen villa på netop dette stykke jord, da hans gårdejendom i sin tid blev udstykket til det, der i dag hedder Brogårdshaven. 

Udsigt mod syd, øst og vest

Grunden ligger behageligt ugeneret yderst i kvarteret og kan fremvise en fabelagtig udsigt mod syd, øst og vest over Alpedalens smukke natur til markerne vest for Kolding. Arkitekterne Anton Holm og Alfred J. Andersen fik til opgave at tegne huset, der blev opført i 1968 og stadig står velholdt og klar til indflytning med masser af klassisk 60’er-charme. Der er en uhindret naturudsigt fra samtlige opholdsrum. 

Solnedgang i vandspejlet

Især udsigten fra boligens opholdsmiljø og havens vestvendte terrasse er noget ganske usædvanligt. Herfra kan solen ses synke ned over markerne langt ude i horisonten, mens den spejler sig i havens store vandbassin, der skaber en elegant overgang mellem ejendommen og landskabet.

Indimellem besøges bassinet af ænder og ællinger. Og både rådyr, ræve og fasaner kan ses i haven. Her er med andre ord en helt særlig nærhed til naturen. 

Sikker skolevej

Alligevel er der blot lidt over ti minutters spadseretur via trygge stisystemer til Munkevængets Skole. På et kvarter kan man cykle til det pulserende byliv i Koldings gamle gågader. 
Og det tager kun den halve tid i cykelsadlen til Kolding Storcenter. Der er endvidere kort afstand til daginstitutioner, idrætsfaciliteter og Kolding Sygehus.

To store garager

Selve villaen er opført i solidt, lyst murværk og rummer 190 velfordelte boligkvadratmeter i et enkelt plan. Dertil kommer en træbeklædt dobbeltgarage på 47 kvadratmeter med elektriske porte. Huset har i øvrigt en integreret garage på 27 kvadratmeter - ligeledes med elektrisk port.

Den integrerede garage er velisoleret, og eftersom der nemt kan installeres opvarmning, byder den på mange forskellige anvendelsesmuligheder. Den kan desuden forholdsvis nemt ombygges og inddrages i boligen, da der er er direkte adgang til husets enormt store bryggers og grovkøkken.

Selvforsynende i strøm

Over de seneste år er ejendommen løbende opdateret. Der blev eksempelvis efterisoleret på loftet i 2014, og i 2016 blev der monteret ny fjernvarmeunit med Danfoss Link, så villaens varmesystem kan styres fra telefonen. Et solcelleanlæg fra 2012 sørger desuden for, at stedet er mere end selvforsynende i strøm.

Afsondret soveafdeling

Boligens indretning er klart opdelt med en østvendt soveafdeling på tre værelser og et badeværelse - og med det sydvestvendte opholdsmiljø, der rummer et spisekøkken og to store stuer. Ved behov kan der let etableres et ekstra værelse i den største stue.

Køkkenet er fra JKE med hvide elementer og en mørk granitbordplade, der matcher elementerne og bordpladerne i badeværelset. Alt tager sig flot ud, så man kan sagtens bevare det, som det er. Eller man kan sætte sit eget præg på stedet. 

Skønne vandreture

Under alle omstændigheder vil udsigten til haven og de uspolerede naturomgivelser komme til at definere hjemmet. Haven er stor og enormt ugeneret med en åben græsplæne, flotte, gamle træer og flere udsigtsterrasser, så solen altid kan findes på én af dem.

Har man ikke nok i at følge med i årstiderne og det skiftende vejrlig fra ejendommen, kan man se frem til nogle skønne løbe-, cykel- og vandreture i naturen. Man kan også sejle kajak på Kolding Å.

 • Garage 27 m²
 • Carportareal 47 m²

Afstand til ...

 • Indkøb4 minutter
 • Kolding Storcenter5 minutter
 • Motorvejen4 minutter
 • Skole, daginst. m.v.4 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser