Borrehøj 6, 4400 Kalundborg

Veludført ejendom med fokus på lys og funktionalitet i Kalundborgs Raklev

Oplev denne ejendom, hvor moderne komfort er i højsædet og kombineres med en betagende udsigt over Kalundborg Fjord og Sejerø Bugten - sågar helt til Storebælt. Grundplanen fordeler tre værelser, to badeværelser og store opholdsmiljøer, og med åben etageadskillelse mellem stueplan og første sal opleves et dynamisk rumforløb. Placeringen i Raklev forener by og natur, mens nærmiljøet præges af et aktivt foreningsliv og besidder alt til hverdagen.

Velovervejede løsninger inde som ude

Villaen er opført i 2008, og under udførelsen har man haft et standhaftigt fokus på kvalitet og minimalt vedligehold. Således består huset blandt andet af træ-/aluvinduer fra Rationel og Danflock-tagsten, som er henholdsvist hvidrammede og røde, hvilket nydeligt supplerer de sandfarvede mursten. Inden døre kan husets el-betjening indstilles just, som man ønsker det, takket være valget af IHC. Hertil kommer et Vølund-jordvarmeanlæg og et genvindingsanlæg med ind- og udblæsning. Ikke blot funktionaliteten har fået den retmæssige opmærksomhed, man har yderligere haft sans for harmoni og æstetik i eksempelvis valget af gennemløbende egetræsgulve.

Huset er placeret omtrent 55 meter over havet, hvilket er med til at sikre den betagende udsigt over fjord og bugt. Samtidig har man etableret lækroge på den nemme grund, hvor en bålplads og de store terrasser gør sig bemærket. Ejendommen råder ydermere over en garage med automatisk port og et værksted, som begge har gulvvarme. Man bør hertil notere sig, at der hersker mulighed for at tilkøbe nabogrunden og således udvide ejendomsarealet markant.

Lys, luft og lækre valg

Man vil straks drages af den fortrinlige rumfornemmelse, som hersker i stueplanets opholdsmiljø. I køkken-alrummet og stuen er i omegnen af 20-30 kvadratmeter nemlig lagt frit op til førstesalen, hvorfor loftshøjden strækker sig over seks meter med lyset strømmende ind fra et væld af vinkler. Således fremhæves de æstetiske rammer i Aubo-køkkenet, hvis hvide elementer akkompagneres af en sortnistret kompositbordplade. Endvidere er funktionaliteten i højsædet med en ergonomisk placeret ovn og et integreret stikudtag på øen. Det skal absolut også bemærkes, at det er fra denne del af hjemmet, at udsigten til det levende vand i særdeleshed nydes.

Etagen fuldendes af to værelser, et bryggers med plads til hævede vaskefaciliteter og udgang til garagen samt et badeværelse. På førstesalen findes villaens andet badeværelse, og begge vådrum byder på stilrene vaskemoduler, væghængte toiletter, brusenicher og spejle med integreret lys. Førstesalens badeværelse har hertil to håndvaske og et badekar. Det er ligeledes heroppe, man finder den oplagte forældresuite med walk-in-closet og fransk altan. Sidstnævnte beriger ligeledes etagens opholdsmiljø, hvor den åbne forbindelse mellem de to niveauer afgjort også kommer til sin ret. Ydermere bliver panoramaet ikke mindre spændende heroppe fra med kig helt til Storebælt med den markante, tronende bro.

Et herligt område

Området Borrehøj er kendt for sine smukke omgivelser og den samtidig optimale placering for alle dagligdagens fornødenheder såvel som Kalundborg by. I første omgang bemærkes den korte afstand til flere gode skoler, dagtilbud og indkøb, mens Raklev desuden markerer sig med et aktivt og rigt foreningsliv. Afstanden til Kalundborg by kan tilbagelægges på cykel, hvorefter et væld af udbud træder frem i form af blandt andet Havneparken, svømmehal, biograf samt butikker og spisesteder på række langs Kordilgade. Kalundborg er en by i vækst med mange store arbejdspladser og en spændende historie, som eksempelvis kan udforskes på museet i højbyen, hvor også den femtårnede kirke er et særsyn.

Byens natur er yderligere værd at udforske. Her er det blandt andet oplagt at lægge vejen forbi Gisseløre med stranden og tangen samt de karakteristiske radiomaster, der vidner om en bid af fortiden, hvor der blev sendt fra Kalundborg Radiofonistation. Drager man omvendt i modsatte retning, begiver man sig mod Sjællands vestligste punkt med Røsnæs smukke naturarealer omkring sig. På Røsnæs Havn er der aktiviteter såsom vinterbadning med efterfølgende sauna, mens man helt ude på spidsen kan opleve det gamle fyrtårn og på ny blive betaget af det grandiose hav.

Afstand til ...

 • Gisseløre Strand 6 minutter
 • Indkøb3 minutter
 • Kalundborg Station 8 minutter
 • Røsnæshallen3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser