Strandvejen 30, 4654 Faxe Ladeplads

Udsigt til hav og eng

Her får man ikke bare havudsigt fra første parket, for til modsatte side af hjemmet er der ydermere fri udsigt over et engareal. Villaen er opført, således den har gavn af begge panoramer. Der er tale om en klassisk bungalow fra 1937, som i 2010 har fået tilført en fuldmuret tilbygning med loft til kip og gulvvarme. Placeringen på Strandvejen 30 i Faxe Ladeplads er ikke kun tiltalende qua udsigten, men også i kraft af nærheden til lystbådehavnen og byen.

I ét med omgivelserne

Over Faxe Bugt ses en flot solopgang fra siddepladserne ved husets krog i forhaven. Granitskærver indleder ejendommen fører mod en dobbelt carport samt det omtrent lukket værksted på 24 kvadratmeter. Værkstedet har desuden port og er udført med epoxygulv.

Fra terrassen i baghaven er udsigten  over det åbne engareal med åløb og et rigt dyreliv tilsvarende en fornøjelse. Råvildt og lam holder til her, ligesom rovfugle kan spottes forår og efterår. Og så er det selvfølgelig solnedgangene, der trækker på denne side.

Terrassen er stor, og et afsnit heraf er overdækket. Hertil kommer plænen med tilhørende varieret beplantning og højbede. Endelig markerer havens rørskov den nære forbindelse til naturen.

God indretning og et fortsat panorama

Huset har to stuer, og fra begge er udsigten fremragende - på hver sin måde. I tilbygningens stue med to dobbelte terrassedøre og ovenlysvinduer er det haven og engen, der træder frem. Omvendt er det havet, blikket kan vandre over i den oprindelige stue, hvor udsigten bliver særligt fremtrædende i den tilhørende karnap.

I øvrigt har førstnævnte stue også en Svanemærket brændeovn, og ejendommen er energi- og miljøvenlig med solceller og selvrensende pillefyr.

Stueetagen rummer endvidere et køkken med gaskogezone samt to værelser og to badeværelser, hvoraf det ene er en suite med ét af værelserne. Afslutningsvist kommer kælderen, hvor man finder et tredje badeværelse, dette med kar, et bryggers og tre disponible rum.

En by med det hele

Haven smelter praktisk talt sammen med engarealet, så det er ingen overdrivelse at sige, der er få skridt ud i naturen. Langs det grønne område løber Lilleå, og i modsatte retning ligger vandet. Stranden tilbyder fine badeforhold, og der sandfodres for at holde alt ved lige.

I gåafstand findes Faxe Ladeplads Lystbådehavn, og foruden sejlklubben er der også kajakklub og fiskeklub. Betingelserne for ørredfiskeri er gode. Man skal blot en smule længere for at nå ind til byen, hvor supermarkeder, skole og dagtilbud kan tilgås. Her er der desuden station med forbindelser til Roskilde og København.

Afstand til ...

 • Faxe Ladeplads Station 2 minutter
 • Indkøb2 minutter
 • København 59 minutter
 • Vand/strand20 meter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser