Tingvej 30, Stude, 4241 Vemmelev

Særegen villa i Stude

I den lille, velfungerende landsby Stude omtrent fem kilometer syd for Vemmelev finder man denne velholdte og spændende murstensvilla fra 1885, der præsenterer sig med en fortrinlig æstetik inde såvel som ude, ligesom ejendommens mange attraktive egenskaber afføder et væld af muligheder. Hvad angår beliggenheden balancerer den på fornemmeste vis det landligt afsondrede og fredsommelige med bekvemme afstande til byens faciliteter.

Velholdt og rummelig bolig

Allerede ved en betragtning ude fra bemærkes det gennemførte og nydelige udtryk, hvor facadens hvide murværk går flot i spil med tagets sortglaserede tegl. Tagrenderne er udført i kobber, og fine gesimser bidrager desuden til husets klassiske udseende. Fundamentet er beklædt med kampesten.

Netop taget blev udskiftet i 2010, og det samme gælder videre for størstedelen af vinduerne. Samme år udvidedes beboelsesarealet med 121 kvadratmeter, da man indlemmede den del af huset, der tidligere havde tjent som snedkerværksted, i boligen. Således har man nu i alt 238 kvadratmeter til sin rådighed. I årene 2013 og 2014 opførte man en dobbeltgarage med automatiske porte, solcelleanlæg og installerede en luft-til-vand-varmepumpe, mens der i 2018 tilføjedes et hvidmalet hegn mod vejen, en vindrueallé langs indkørslen samt espalierede vinplanter ved det tilsvarende nytilkomne stakit mod naboen.

I den ene ende af hjemmet ses et køkken-alrum, der er placeret i åben forbindelse med to stuer. Køkkenet fremstår i et enkelt, stringent design med lyse fronter og massive træbordplader, der korresponderer eminent med fyrretræsgulvene. Den modsatte ende af huset består af endnu to stuer, og her er loftet ført til kip, mens et behageligt lysindfald strømmer ad de sydvendte glaspartier.

Den veldisponerede planløsning udfolder sig endvidere ved to regulære værelser, et badeværelse med brus samt et gæstetoilet og et praktisk bryggers. På førstesalen gives to værelser og et møblérbart repos - der foreligger et potentiale for at etablere en forældreafdeling her.

Hyggelig og velbeplantet have med charmerende hytte

Huset er opført på en omfangsrig og velbeplantet grund på 5.172 kvadratmeter, hvor man blandt andet kan nyde godt af frugterne fra de mange gamle træer - her ses blandt andet æble- og pæretræer, figener, ferskener og moreller. Dele af den markante græsplæne kan tillige inddrages til foldområde i forbindelse med heste- eller dyrehold, mens der adskillige steder i nærheden er muligheder for at have en hest opstaldet, såfremt den konstellation foretrækkes.

På grunden får de solrige terrasser selskab af en skøn hytte med kipførte lofter, brændeovn og hems, der, ganske i tråd med det øvrige, byder på et væld af anvendelsesmuligheder. Det er eksempelvis et oplagt sted at indrette atelier eller lade teenagerne invitere til ungdomssammenkomst.

En fortrinlig beliggenhed

Fra adressen Tingvej 30 er afstanden som nævnt cirka fem kilometer til Vemmelev, og her kan man følgeligt tilgå alt, hvad man har brug for i hverdagen. Her er skole, pasningstilbud og flere dagligvareforretninger, ligesom byen også byder på udmærkede idrætsfaciliteter. Skolebussen stopper ca. 100 meter fra huset, så børn kan trygt komme til og fra skolen. Det er videre værd at bemærke, at distancen til motorvejsnettet er tilsvarende overskuelig, desuagtet om rejsen går mod øst eller vest. 

Beliggenhedens praktiske facetter understøttes imidlertid af dejlige, grønne omgivelser, og få hundrede meter fra matriklen møder man åbne marklandskaber, mens man lidt længere væk har adgang til skov og kyst.

 • Atelier 23 m²

Afstand til ...

 • Korsør8 minutter
 • Motorvej6 minutter
 • Skov2 minutter
 • Slagelse9 minutter
 • Strand11 minutter
 • Vemmelev Skole6 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser