Købsaftale underskrevet

Teglparken 13A, 4200 Slagelse

Lys og velindrettet villa med gennemgående kvalitetsmaterialer

Med en ugeneret beliggenhed for enden af en lukket vej i Slagelse findes denne moderne villa, der breder sig over 160 kvadratmeter foruden en høj og mulighedsrig kælder. Villaen ligger privat og tilbagetrukket på en 1.753 kvadratmeter stor grund, der tilgås gennem elektriske dobbeltporte. Mellem flot beplantning toner boligen frem med hvidpudsede mursten og et glaseret tegltag. I smuk kontrast til den strømlinede facade er vinduer og døre i massiv mahogni.

Velholdt med komfortable løsninger

Villaen er opført i 1998 i gedigne kvalitetsmaterialer og er siden løbende vedligeholdt, ligesom der er tilføjet komfortable løsninger. Således har man siden 2015 udført flere boligforbedringer såsom installering af fjernvarme og vandblødgøringsanlæg samt opdatering af al el til LED. Overalt er der indlagt gulvvarme med varmefordelingsplader, og mens kælderetagen har et flot og slidstærkt gulv, er der i husets stueetage lagt et elegant parketgulv. Herudover bør det bemærkes, at der i samme ombæring er fjernet en brændeovn, som der er mulighed for at genetablere, hvis det måtte ønskes. 

Såvel køkkenet som begge badeværelser er opsat i 2018 med interiør i massiv valnød fra Svane og keramiske bordplader, for et gennemført udtryk. Køkkenet er udstyret med kvalitetshvidevarer fra Miele - herunder en integreret espressomaskine, indbygningsovn samt en induktionskogezone med intelligent emhætte. 

Rene linjer 

Villaen er opført med rene, arkitektoniske linjer, der komplementeres af loftet, der er ført til kip. I køkkenet strømmer solens strålet uhindret gennem ovenlysvinduet, mens den åbne forbindelse mellem køkken og spisestue skaber en let og indbydende atmosfære. Den rummelige opholdsstue tilgås af dobbeltdøre i glas, og her udvisker de loftshøje vinduespartier grænsen mellem ude og inde, ligesom de giver udgang til terrassen. 

I villaens sydlige ende er et master bedroom med adgang til et todelt walk-in-closet samt et eksklusivt badeværelse med dobbelthåndvask, væghængt toilet og en muret bruseniche med stilrene, grå klinker i kontrast til interiøret i valnød. Videre findes endnu et badeværelse i samme stil samt et værelse med indbygget opbevaringsplads. 

Anvendelig underetage

Den rummelige kælderetage med separat indgang har fuld loftshøjde samt et naturligt lysindfald fra vinduerne, hvoromkring man har udgravet og anlagt kampesten. Kælderetagen råder over to større disponible rum med utallige anvendelsesmuligheder samt endnu to rum med integreret opbevaringsplads. Hertil kommer et anseeligt bryggers med grovkøkken og vaskefaciliteter. 

Arkitekttegnet havemiljø

Haven er anlagt af en havearkitekt med veludvalgt beplantning, således at der altid er noget, der står i flor. Den prydes af flere ældre træer og velplejede buske, hvorimellem der udfolder sig flere stemningsfulde oaser. Den store grund omkranses af 50 meter bambushæk, der blev anlagt i 2015 og således vil stå smukt de næste 60-70 år. 

Hele vejen omkring huset strækker sig en flisebelægning, der på husets sydvestlige side breder sig ud over terrassemiljøet, der afskærmes af såvel grøn beplantning som en læmur. Terrassemiljøet er delvist overdækket og oplyses af integrerede spots, der forlænger sommeraftenerne.  

På husets modsatte side breder et overdække sig over en betragtelig dobbeltcarport, hvorfra man kan tilgå hoveddøren tørskoet. Her findes også et integreret disponibelt rum, der er indrettet som værksted. 

Glimrende beliggenhed nær by og skov

Beliggenhedsmæssigt bosætter man sig fordelagtigt på Teglparken 13 A. Trods den ugenerede placering finder man alle hverdagens gøremål i bekvem nærhed. Således nås Antvorskov Skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder inden for halvanden kilometer, og det samme gør sig gældende for områdets sportsfaciliteter såsom svømmehal, idrætshal og tennisbane. Turen til Slagelse Centrum med spændende butikker, indbydende restauranter og kulturtilbud tilbagelægges på en kort cykeltur, mens Slagelse Lystskov ligeledes er lige i nærheden. Ikke mindst tilgodeses pendleren med den nemme adgang til såvel Slagelse Station som motorvejsnettet, hvorfra både Odense og København nås på under en time.

 • Overdækket terasse 31 m²

Afstand til ...

 • Centrum5 minutter
 • Lystskov8 minutter
 • Motorvej4 minutter
 • Sygehus4 minutter

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser