Fredericiagade 23, 6000 Kolding

Prægtig palæejendom i hjertet af Kolding - 717 kvadratmeter og parklignende have

Dette pragteksemplar af en palæejendom ligger i hjertet af Kolding, tilbagetrukket på en stor, ugeneret og parklignende grund med velplejede græsarealer, gamle træer og en charmerende vingård - en have, der på fornemmeste vis komplementerer ejendommens herskabelige udformning. Ved bagindgangen til ejendommen er desuden en dobbeltgarage med klinkegulv og automatiske porte.

Nuværende ejere har nænsomt renoveret herligheden med respekt for husets enestående stil og arkitektur. Udover 543 kvadratmeter fordelt på et stueplan, en førstesal og en anden sal er der tilmed en kælder på 174 kvadratmeter, som blandt andet er indrettet med et motionsrum, værksted og en enestående vinkælder i grottestil med udgang til smuk vingård og udekøkken med indlagt vand.

Kig til Koldinghus og midt i byens centrum

Den bynære placering fornemmer man fra førstesalen, hvor der fra en stor terrasse er udsigt over byen - herunder Koldinghus. Derudover er der gåafstand til Slotssøen, Kolding Skov, Legeparken og byens levende centrum med specialbutikker, caféer og Kolding Station. Hertil kommer cykelafstand til Kolding Realskole og daginstitution.

Nænsomt renoveret med respekt for oprindelige detaljer

Man fornemmer straks historiens vingesus, når man betragter ejendommen udefra. Her er dekorative ornamenter i den gråpudsede facade, rundbuede sprossevinduer og et klassisk sortglaseret tegltag.

Det herskabelige ydre fortsætter inde i boligen, hvilket de originale stukudskæringer i de højloftede rum, sildebensparketgulvene og de smukke franske døre vidner om. Samtidig er boligen moderne med nye køkkener fra 2014, nyrenoverede stuer fra 2013 og en renoveret hall og trappeopgang med flotte træudskæringer i gelænderet.

Et væld af unikke detaljer

Bemærk den åbne etageadskillelse på andensalen, hvor de synlige bjælkekonstruktioner og trappen op til hemsen giver masser af stemning. Vinkælderen med hvælvinger i loftet, ildstedet i hallen, de to små balkoner på førstesalen samt den store udkigsterrasse, hvor man har frit udsyn over byens tage og videre ind mod byen og Koldinghus - smukkere bliver det ikke.

Plads til hele familien, au pair- og erhvervsafdeling

De mange kvadratmeter er generøst fordelt på store, åbne herskabstuer, der adskilles af franske døre. Der er desuden seks værelser og tre badeværelser - hvoraf dét på førstesalen er bevaret med gamle klinker og store, flotte søjlehåndvaske, mens det nyetablerede badeværelse på andensalen byder på italienske klinker, søjlehåndvaske og moderne spa til to personer. Hertil kommer et lækkert JKE-køkken med fyldningslåger samt glaslåger med sprosser på førstesalen samt et tidløst køkken i stueetagen. 

Der er med andre ord plads til den store sammenbragte familie med rige muligheder for udfoldelse og kreativitet, ligesom der kan etableres au pair-afdeling og erhvervsafsnit på hjemmeadressen.

  Afstand til ...

  • Indkøb3 minutter
  • Motorvej6 minutter
  • Vejle og Fredericia25 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Christian Ahm Pedersen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser