Nordstrandsvej 7B, Lohals, 5953 Tranekær

Moderne murermestervilla ti meter fra vandet ved Lohals Havn - ingen bopælspligt

Man skal ikke spadsere mere end ti meter fra et af stuens to sæt vestvendte terrassedøre, før man står med fødderne i vandkanten - og så har man stadig ikke forladt sin egen grund. Det er med andre ord en helt særlig beliggenhed, som man kommer til at nyde godt af som indehaver af denne solide rødstensvilla i Lohals, der ikke har bopælspligt. Ejendommen er i 2019, sammen med de øvrige ejendommen i området, blevet højvandsikret og et digelag med deltagelse af lodsejerne og kommunen er stiftet. 

Nær skov, strand og havn

Ovenikøbet er der bare godt hundrede meter til byens stemningsfulde havnemiljø mod syd og til en god badestrand med blåt flag mod nord. Stranden ligger i udkanten af en stor skov, der indbyder til mange, lange ture - hvad end man foretrækker at gå, løbe eller cykle på mountainbike. Der er tale om en flot murermestervilla, der blev opført i 2004, og som rummer 106 boligkvadratmeter i halvandet plan. Dertil kommer en træbeklædt garage på 28 kvadratmeter med integreret udhus. Det betyder, at der kan låses af til udhuset, mens garagen stadig er åben - og det er yderst praktisk, hvis man ønsker at benytte stedet til udlejning.

Gode, solide materialer

Huset er bygget i rigtigt gode materialer og står stadig snorlige og klar til indflytning med et flot tegltag og en stor udsigtsbalkon. Ejendommen er da også resultatet af et samarbejde mellem en lokal murermester og en lokal arkitekt, der faktisk begge bor på samme vej, og som har formået få det optimale ud af beliggenheden.

Skøn udsigt lang kystlinjen

Boligen har ikke alene udsigt over vandet mod vest. Fra balkonen samt fra to stuer på henholdsvis stueetagen og første sal er der også kig langs kystlinjen mod syd, hvor man blandt andet kan se Lohals Havn. Og fra et værelse på første sal er der udsigt til skoven mod øst.

Klinker og gulvvarme

Samlet byder huset på to værelser - et på første sal og et i stueplan. Der er gulvvarme og klinkegulv i hele stueetagen, hvilket man hurtigt vil sætte pris på, når man først har prøvet at komme direkte ind fra stranden med sand og havvand på fødderne. Klinkerne er lette at rengøre og holde ved lige. Foruden det ene værelse rummer stueplan også et badeværelse, et bryggers og et opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i ét. Her kan man være tæt på hinanden, mens man hver laver sit. Og om sommeren kan der åbnes helt op til terrassen mod både syd og vest. Om vinteren kan der oplagt tændes op i brændeovnen.

Loft til kip og synlige hanebånd

Der er massive plankegulve, loft til kip og synlige hanebånd på førstesalen, der alt i alt rummer et værelse, en stue og et gæstetoilet. Der er brændeovn i stuen, hvorfra der også er udgang til udsigtsbalkonen. Både herfra, i stueetagens opholdsmiljø og på den vestvendte terrasse kan I iagttage nogle storslåede solnedgange over Storebælt og Fyn i et 180 graders panoramavue.

Havkajak og friske fisk

Morgensolen kan findes på terrassen ved køkkenet, og man kan oplagt have en havkajak liggende på grunden. Der er i øvrigt mulighed for ganske billigt at blive medlem af den lokale sejlklub, som stiller havkajakker, joller og en sejlbåd til rådighed. Efter en dag på vandet, ved stranden eller i skoven, kan der hentes friske fisk på havnen. Og aftensmaden kan nydes i solens stråler på den vestvendte terrasse, hvor der er en god lækrog mellem garagen og huset.

 • Altan 9 m²

Afstand til ...

 • Badestrand, blåt flag100 meter
 • Indkøb2 minutter
 • Marina/sejlklub100 meter
 • SandstrandVed matriklen

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser