Københavnervej 2, Lille København, Ennebølle, 5953 Tranekær

Stråtækt, idyllisk og afsondret fritidshus ved Langelands kyst - enestående udsigt

Udsigten fra dette charmerende fritidshus ved Langelands kyst er både uspoleret og så helt og aldeles enestående, at det er svært ikke at tage et nyt mobilbillede ud over vandet, hver gang man kommer herop - så man til sidst har over 100 forskellige billeder af Langelandsbroen, Storebæltsbroens lavbro og den sydfynske kystlinje.

Særligt solnedgangen er udsøgt og maler Langelandsbæltet og den flotte ejendoms hvidpudsede facade i smukke lyserøde og orange nuancer.

Masser af fred og ro

Udsigten kan blandt andet nydes inde fra husets skønne opholdsmiljø og udestue - og ude på den store, skrånende grund, der kan præsentere en frodig frugthave og en skøn fliseterrasse næsten helt nede ved vandet. Her er fred, ro og langt til nærmeste naboer.

Der er tale om en stråtækt ejendom fra 1777 med massivt murværk og 168 kvadratmeter, fordelt over halvandet plan. Af de 168 kvadratmeter er et skur på 2 kvadratmeter med direkte adgang fra værkstedet.

Huset har derudover et integreret værksted på 22 kvadratmeter og udestuen på 26 kvadratmeter, der også er anvendelig om vinteren. Dertil kommer en træbeklædt dobbeltcarport med redskabsskur og samlet 46 kvadratmeter. Udvendigt er alt nymalet i 2018.

Gennemrenoveret i 2015

Ejendommen har gået under navnet Lille København, siden en grosserer i efterkrigstiden overtog det hyggelige husmandssted og omdannede det til egen ferieresidens.

Siden da er huset ombygget i 1992 og grundigt renoveret i 2015, så alt står klar til indflytning og tro mod stedets oprindelige, velbevarede charme. Her er desuden en varmepumpe, så man kan sikre, at opholdsmiljøet er lunt og indbydende - også når man ankommer i vinterhalvåret.

Vidunderligt lysindfald

Fritidshuset byder på tre værelser med to i stueplan og det største placeret på førstesalen. Heroppe får I en smuk udsigt og lysindfald fra både syd og vest. Der er i øvrigt god mulighed for at etablere endnu et værelse heroppe.

Husets opholdsmiljø består af stue og køkken i åben forbindelse og har synlige loftsbjælker, en stemningsfuld brændeovn og et vidunderligt lysindfald via sprossevinduerne fra nord, syd og vest.

Skønt kig fra køkkenet

Stuen er rummelig og indretningsvenlig, mens køkkenet på samme tid er romantisk og dejligt stort med pæne bordplader i massivt træ. Her kan man hakke grøntsager med kig til vandet og et læfyldt gårdhavemiljø, hvor mad og drikkevarer let kan bæres ud gennem terrassedøren og nydes under åben himmel. Der står desuden en kombineret vaske-tørre-maskine i køkkenet.

Og så skal man ikke glemme den udsøgte udestue, der er beklædt med vinduesbånd og har både morgen-, middags- og aftensol. Udestuen har loft til kip, blotlagte loftsbjælker og er ideel til store middage og festlige lejligheder.

Naturskønne omgivelser

Den 3.051 kvadratmeter store naturgrund byder på flere terrasser, hvor man kan finde læ og sol efter behov og nyde fuglesangen, den friske havluft og den enestående, afsondrede beliggenhed. Bliver der for varmt i solen, er Langelandsbæltets svalende badevand altid lige i nærheden.

Dageløkkes hyggelige, lille havnemiljø ligger halvanden kilometer fra adressen og indbyder blandt andet med friske fisk og en god restaurant. I bil kan man hurtigt nå rundt på øen, nyde Langelands smukke varierede natur - og eventuelt slå et smut forbi Tranekær Slot.

 • Carportareal 46 m²

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Odense65 minutter
 • Svendborg40 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser