Skovridervænget 8, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

Udsigt til Storebælt fra nydeligt sommerhus på Langeland

Med en sublim udsigt til Storebælt har dette fantastiske sommerhus med kvalitetsmaterialer en fortrinlig beliggenhed på Langeland til afslappede sommerferier og forlængende weekender i efterårsløvfaldet samt i den søde juletid. Kort sagt, er det anvendeligt til alle højtidligheder, da residensen er helårsisoleret.

Rolige omgivelser

Man skal ikke spadsere ret langt fra matriklen, før man støder på strandens indbydende bølger, der i varmen frister til en afkølende dukkert. Der er blot en mindre gå- eller cykeltur til den altid stemningsfyldte Spodsbjerg Havn med mulighed for at handle proviant i Dagli'Brugsen eller hente friskfangede fisk til frokostbordet. Området er generelt et perfekt sted at få fornyet energi i det naturskønne landskab, som Langeland prydes af. Her er små, hyggelige veje og huse samt lange vandreruter og cykelstier, som leder rundt på den idylliske ø med vilde, fritgående heste. Hele herligheden i det rolige terræn kan desuden nås på under en times bilkørsel fra Odense.

En sand ferieoase

Allerede ved ankomsten til dette charmerende sommerhus på 140 kvadratmeter, bliver man betaget af den stemningsfulde atmosfære, som omgiver boligen med skiffergrå træfacader og vinduespartier i mahogni. Siden opførelsen i 2009 er der foretaget mindre indretningsmæssige ændringer, så huset som helhed fungerer meget bedre den dag i dag. Som det seneste er huset blevet malet udvendigt i juni 2018. Herforuden kan man se frem til gulvvarme under de mørke klinkegulve, mens de resterende varmekilder er radiatorer og en luft til vand-varmepumpe.

Indenfor giver de mange glaspartier fra gulv til loft både et enestående lysindfald og et mageløs udsyn til vandet. Fra entréen ledes man direkte ind i husets hjerte, det vidunderlige opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. På sin færd i rummet betræder man et pænt parketgulv, og for enden møder man det elegante Alno-køkken med hvide, grebsfrie fronter og en større kogeø med massiv træ, hvori induktionskogezonen på smukkeste vis er integreret.

Sommerhusets tre skønne værelser forgrener sig også ud til dette centrale rum med stue og køkken. Det ene værelse egner sig til en forældresektion, idet her er adgang til eget badeværelse med bruseniche og et fint træmøblement med porcelænsvask. Denne stil fortsætter i det andet badeværelse, og ligeledes er gæstetoilettet en tro kopi af de førnævnte. Som en luksuriøst tilføjelse finder man sågar et større wellness-rum, der kan tilgås fra stuen via skydedøre, som både kan være lukkede og åbne alt efter behov. Wellness-stedet er indrettet med klinker, en brusekabine med solarium samt dør ind til gæstetoilettet og saunaen. Tilmed er der et spa i hjørnet, hvorfra vuet gennem de brede glaspartier kan nydes i fulde drag, hvis ikke de komfortable lounge-møbler bør indtages til dette formål.

Eminent vue

Træder man ud på træterrassen på 40 kvadratmeter, er der helt ideelle forhold til barbecue-arrangementer med familie og venner, som kan kigge mod havet og se enorme fragt- og passagerskibe sejle forbi i horisonten. Udearealerne tæller også et udhus til redskaber og en dejlig pavillon til hyggestunder.

Som det kan fornemmes, har dette lækre sommerhus i fordragelig natur uovertrufne faciliteter.

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Lystbådehavn3 minutter
 • Strand2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser