Tangåvej 1, Tangå, 5871 Frørup

Eksklusivt moderniseret og historisk lystejendom med topmoderne hestestald og 3,2 ha smuk naturgrund

Der er mulighed for at drive erhverv fra ejendommen, og der er en ekstra lejlighed, som kan udlejes. Ejendommen har opnået energimærke A2010, hvilket sikrer et meget lavt varmeforbrug. Tilbagetrukket fra Svendborg Landevej, gemt væk bag trækronerne, ligger denne smukke lystejendom. Her får man både historiens vingesus, en stilsikkert moderniseret bolig og tilhørende topmoderne faciliteter til at holde heste.

Med til ejendommen hører den skønneste 3,2 hektar naturgrund med vandløb, lille sø, gravhøje, engdrag, skov og rester af den gamle voldgrav.

Moderne og charmerende ejendom

Ejendommen møder en med hvidpudsede facader, røde teglstenstage og kamtakkede gavle. Både stuehus og staldbygning er fra 1877 og er blevet fuldstændigt moderniseret inden for de sidste fire år. Stuehuset byder på 303 kvadratmeter bolig. Staldbygningens ene længe er indrettet som gildesal og den anden som hestestald. Tilsammen måler de to længer 352 kvadratmeter.

Moderniseringerne er blevet foretaget til topkarakter. Stalden har fem store hestebokse og opfylder alle krav, den nye hestelov stiller - eksempelvis til rumhøjde og størrelse på bokse. Ejendommen byder også på et istandsat anneks, som man har mulighed for at udleje. Annekset rummer en 77 kvadratmeter stor bolig med køkken-alrum, stue, soveværelse og badeværelse. Hertil kommer et 72 kvadratmeter værksted og dobbelt carport.

En lys bolig med god plads

Hele stuehuset er stilsikkert og eksklusivt istandsat - blandt andet med plankegulve i Dinesen Douglas og gulvarme under flotte klinkegulve, der passer godt til ejendommen. Hallen byder velkommen med loft til kip, og hele boligen har et lysindfald i særklasse fra de mange sprosse- og tagvinduer.

De 303 kvadratmeter bolig er indrettet med store, lyse opholdsrum i stueplan og soveafdeling på første sal. Man får spisestue, opholdsstue, pejsestue, køkken-alrum med køkkenø og pejs, lækkert badeværelse, bryggers og hall i stueplan.

Første sal har et stort forældresoveværelse med eget badeværelse og påklædningsrum. Hertil kommer to gode børneværelser og et møblerbart gangareal.

Unikke udendørs arealer og historiens vingesus

Udendørs findes en smuk gårdhave med et gammel lindetræ plantet i midten. Tangåen og andre vandløb løber igennem landskabet, gravhøje gemmer sig blandt træerne - og i skovbrynet til højre for huset kan man se resterne af den gamle voldgrav.

Ejendommen kan spores helt tilbage til 1500-tallet, og hvis landet kunne tale, ville det berette om adelsmænd, drabelig blodhævn, dekadence og fornemme navne som Rosenkrantz og Gyldenstjerne.

I den mere fredsommelig afdeling bør det også nævnes, at ejendommen byder på gode rammer til børnefamilien. Der er cykelsti til Frørup Skole og idrætsforening med boldbane tæt på. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i Ørbæk med både brugs, Netto, bager og slagter og der er gode busforbindelser til Nyborg og Svendborg.

 • Hestestald 352 m²
 • Værksted 72 m²
 • Anneks 77 m²
 • Gildesal 72 m²

Afstand til ...

 • Nyborg10 minutter
 • Odense30 minutter
 • Svendborg22 minutter
 • Tårup Strand12 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser