Tangåvej 3, Tangå Mølle, Svindinge, 5871 Frørup

Knap to hektar af den sydfynske natur med et stort, gedigent stuehus ved den gamle Tangå Mølle

Der er noget særligt ved at bo på en stor naturgrund, der mod nord og øst afgrænses af hver sin rindende å, der mødes på ejendommens nordøstlige hjørne. Hvis der ønskes en endnu større grund, byder der sig også en mulighed for tilkøb af yderligere jord omkring ejendommen.

Tidligere lå Tangå Mølle på adressen, og man fornemmer stadig stedets historie - for eksempel når man ankommer til den åbne gårdsplads via en hyggelig allé, der leder over den ene å og den gamle mølledam, som i dag er drænet.

Mulighed for erhverv og dyrehold

Nu er matriklen primært tilegnet beboelse. Her er rigtig god plads inde i det gedigne stuehus og ude i den naturskønne have. Og overalt er der en smuk udsigt til det blødt bakkede, sydøstfynske landskab.

Samtidig tilbyder et muret udhus på 178 kvadratmeter flere forskellige anvendelsesmuligheder for ejendommen. Man kan eksempelvis holde dyr, dyrke egne grøntsager eller benytte udhuset som værksted og drive erhverv fra adressen.

Flot stuehus med skøn træterrasse

Stuehuset blev opført i 1900 og ombygget i år 2000, så boligen tæller hele 350 stemningsfulde og velholdte kvadratmeter fordelt over halvandet plan. Udefra præsenterer bygningen sig flot fra gårdspladsen med solidt, lyst murværk, orange tegltag og fine sprossevinduer.

På den anden side - mod havens åbne, skrånende plæne - tilbyder en bred, hævet træterrasse et dejligt vue mod de to bugtende åer og de høje, gamle træer omkring dem.

Nem adgang til Svendborg Landevej

Ejendommen ligger fredeligt placeret med nem adgang til Svendborg Landevej, så Nyborg kan nås på bare ti minutter i bil, mens det tager godt 25 minutter til Svendborg. Odense kan nås på lidt under tre kvarter.

Dejlige, herskabelige detaljer

Indendørs fremstår boligen pæn med en herskabelig atmosfære. Via den ene indgangsdør bydes man eksempelvis velkommen af en lys hall, hvorfra en elegant trætrappe leder til en åben repos på førstesalen.

Der er endvidere gennemgående hvide fyldningsdøre i hele huset og flotte fløjdøre mellem stueetagens to stuer en suite, som også begge har stuk.

Fem store værelser

Boligen inkluderer i øjeblikket fem værelser, der alle har en god størrelse og fordeler sig med tre i stueetagen og to på første sal. Kun to af værelserne deler væg med hinanden, og de kan udgøre en god børneafdeling med nem adgang til et badeværelse. De to værelser på første salen er ekstraordinært store og adskilt af det åbne repos med kig ned i hallen. Det ene værelse har adgang til eget badeværelse og et stort walk-in-closet.

Behageligt, lyst opholdsmiljø

Boligens opholdsmiljø består af de to rummelige stuer en suite samt et spisekøkken og en tredje stue. Fra køkkenet og den ene stue er der udgang til træterrassen. Og det er altid til at finde solens stråler i ét af de dejlige opholdsrum.

Her er endvidere både fyrrum og bryggers, mens huset rummer en kælder på 24 kvadratmeter.

 • Erhverv 178 m²

Afstand til ...

 • Nyborg10 minutter
 • Skole5 minutter
 • Strand7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser