Strandløkkevej 46, Lysemose, 5800 Nyborg

Hyggeligt sommerhus med panoramisk havudsigt

 Stor strandkantsgrund i naturskønt område ved Nyborg.

Dette hyggelige sommerhus er placeret på en over 1.300 kvadratmeter stor grund på første parket til Storebælt. Da ejendommen samtidig er højt placeret i landskabet, er der fra såvel huset som haven en bjergtagende panoramaudsigt over vandet. Sommerhuset ligger for enden af en lukket vej i et særdeles naturskønt område, så både udsigten og udelivet kan du nyde helt privat. Ønsker du at bygge til eller bygge nyt, må der opføres i alt ca. 205 kvadratmeter på grunden.

Havudsigt på første parket

Helt ned mod vandet er der anlagt en terrasse, hvor du kan supplere den skønne udsigt med masser af frisk havluft og lyden af bølgernes brusen. Terrassen ligger desuden, så du får glæde af solen, lige fra den står op, og til den går ned.

Den betagende udsigt giver dig mulighed for at følgende den vuggende skibstrafik fra Romsø i nord over Storebælt med Sjællands kyst i baggrunden og helt til Storebæltsbroen i syd.

Fra haven fører en lille trappe det sidste stykke ned til vandkanten, hvor der både er fine badeforhold og mulighed for at stævne ud i havkajak og jolle.

Langs kysten er der desuden etableret høfder, ligesom skråningen er sikret, så havet bliver, hvor det skal være. 

Stor udsigtsgrund med mulighed for nybyg

Grunden er både stor og regulær, så har det interesse, er forholdene optimale for at bygge et helt nyt sommerhus på maksimalt ca. 205 kvadratmeter.

For nuværende er haven enkelt anlagt med græsplæne, terrasser og et par store træer, ligesom ejendommen tæller en carport med integreret skur samt et gæsteanneks.

Sommerhusets 67 kvadratmeter er indrettet med en stor stue, et køkken, tre soveværelser og et badeværelse. Overalt mødes du af rigtig sommerhusstemning med blandt andet loft til kip og synlige bjælker. Desuden er der i 2014 efterisoleret og lagt nyt tag på huset.

Naturskøn beliggenhed nær byen

Den attraktive adresse giver dig ikke blot første parket til Storebælt, for du får samtidig kort afstand til resten af områdets fredfulde naturoplevelser.

Med tætte skovstykker og åbne marklandskaber få skridt fra matriklen kan både hundeluftning og cykelture få naturskønt følgeskab.   

Trækker byen mere end naturen, er der blot 20 minutters kørsel til Nyborg, mens Odense kan nås på godt en halv time.

Her får du med andre ord et hyggeligt sommerhus med en attraktiv og idyllisk beliggenhed.

 • Carportareal 20 m²
 • Anneks 9

Afstand til ...

 • Indkøb15 minutter
 • København90 minutter
 • Kerteminde15 minutter
 • Nyborg15 minutter
 • Odense40 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser