Østerøvej 9, 5800 Nyborg

Villa med udsigt til Storebælt

I første række til Storebælt ligger denne flotte ejendom med et klassisk udtryk. De hvidmalede mure og dannebrogsvinduerne står godt til de røde, glaserede tegl, og på facaden såvel som inden for er der utallige, fine detaljer at finde.
 
Havudsigt en masse

Som inskriptionen på villaens gavl bevidner, fuldførte man opførslen af denne velholdte villa i 1903. Ejendommens nære relation til havet antydes sammesteds ved nævnelsen af Ægir - en giant fra den nordiske mytologi, der undertiden associeres med havet - og det er ingen underdrivelse, at vandet er en væsentlig del af boligen. Hvad enten man befinder sig i stuerne eller i førstesalens værelser, for slet ikke at tale om haven, har man en imponerende udsigt til de blå bølger.

Fra huset kan man se lavbroen, der fra Sprogø og fremefter rejser sig ved hjælp af de 250 meter høje pyloner. Året rundt kan man følge skibstrafikken af både lystsejlere og kommercielle kolosser, som fredfuldt glider gennem farvandet, hvad dog overskygges af de smukke solopgange, hvor strålerne reflekteres på overfladen.

Haven er anlagt med terrasser i forskellige niveauer, og fra haven træder man ud på strandsandet, hvorfra en fælles badebro kan benyttes.

En veldisponeret bolig

Villaens beboelsesareal opmåles til 180 kvadratmeter fordelt på tre niveauer, og planløsningen er god. I stueplanet venter to sammenhængende stuer med parketgulv i sildebensmønster, hvorfra køkkenet også kan tilgås. Køkkenet er udstyret med de forventede faciliteter og prydes blandt andet af en flot granitbordplade. Ligeledes i forbindelse med stuerne har man opført en udestue, der både forlænger udesæsonen og repræsenterer ét af husets bedste udsigtspunkter. I stueplanet gives videre en stue og et toilet.

På førstesalen har man fem værelser til sin disposition – et med en fransk altan vendt imod havet, et andet med en regulær altan – ligesom badeværelset med brus også findes her. I kælderen er der en vaskekælder, et værksted og et disponibelt rum i boligstandard.

Udfoldelsesmuligheder for alle

Udover at ligge velplaceret i allerførste parket til Storebælt, har ejendommens beliggenhed også andre, favorable kvaliteter, der tilgodeser de udfoldelsesmuligheder, man har. Først og fremmest er afstanden til Nyborgs gamle centrum yderst begrænset. Her finder man finder alt fra specialforretninger til Nyborg Slot, ligesom det hyggelige havnemiljø er et besøg værd.

Birkehovedskolen befinder sig halvanden kilometer fra villaen, ligesom også pasningstilbud og dagligvarebutikker gives i nærområdet. Svømmehal og boldbaner er endog endnu tættere på. Få hundrede meter mod kysten kan man lade sig beværte på særdeles fremragende spisesteder – der er frit valg mellem den navnkundige Restaurant Lieffroy og Hotel Hesselet. Sct. Knuds golfklub byder på 18 huller, og hvis man cykler mod syd møder man tennisklubbens grusbaner cirka halvvejs på ruten.

Ud fra et trafikalt synspunkt er huset ligeledes praktisk. På blot fem minutter nås motorvejsnetværket, der på en time fører én til København eller på omkring den halve tid til Odense. Foretrækker man toget, er rejsetiden omtrent den samme, og Nyborg St. er indenfor cykelafstand.

Afstand til ...

 • Badestrand1 stenkast
 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser