Lamdrupvej 8, 5800 Nyborg

Stråtækt bindingsværksejendom vest for Nyborg

I de frodige, østfynske landskaber ligger dette billedskønne, stråtækte hus i rolige omgivelser mellem det gamle kongesæde, Nyborg, og Odense. Huset har undergået adskillige transformationer siden den oprindelige opførsel i det 17. århundrede med flere store ombygninger og udvidelser undervejs. I dag fremstår ejendommen som en velholdt oase med flotte opholdsrum og en sjældent romantisk, dyb have. 

Hist, hvor vejen slår en bugt

Ejendommen er særdeles velholdt og fordeler sig på 398 kvadratmeter. De to store stuer en suite har et fantastisk lysindfald fra de syd- og vestvendte glaspartier, og fornøjelsen understøttes af, at man har den skønne have lige udenfor. I udestuen har man etableret en genuin glasvæg, så man også fra den hævede stuehems under de kipførte lofter kan få udsigten til sine haveprojekter. 

Det dobbeltsidede køkken i forbindelse med spisestuen er nydeligt med glatte, hvide fronter; konfigurationen er yderst funktionelt. I stueplanet er derudover et praktisk indrettet bryggers, et pænt værelse og et badeværelse med dekorativ bindingsværk, dobbeltvask og sauna. Endelig er der ved entréen et fint gæstetoilet.

På førstesalen i den sydlige ende af huset er der to store værelser og et toilet; i den østlige ende et anvendeligt repos og to rummelige værelser med kvist.

En charmerende have

I den smukt plejede og romantiske have finder man et væld af dekorative træer og buske – en køkkenhave med gammeldags højbede er også anlagt.

Forhaven som møder den netop ankomne strutter af liv med bonsaiklippede tujatræer og en enorm rododendronbusk ved gavlen, men dette må betragtes som blot en forsmag, hvor æstetisk det end giver sig ud, på den fænomenale stemning, som baghaven kan præstere. 

Først ankommer man til den flotte køkkenhave, hvor alskens nytteplanter og krydderurter snart bryder den næringsrige jord, og dernæst åbenbarer et veritabelt skønmaleri sig. Høje birketræer blander sig med blomsterbuske og sydeuropæiske træer i fornem forening – rundt i haven er der strategisk anlagt små, hyggelige terrasser og siddepladser, hvor man kan nyde det grønne løv.

På den stenbelagte, delvist overdækkede terrasse i vinklen mellem længerne har man plantet flere smukke træer, eksempelvis paradisæble – en træsort, der næppe kan findes en mere passende placering til.

I grønne omgivelser med gode trafikale forbindelser

Beliggenheden mellem Nyborg og Odense bevirker, at man fra ejendommen har særdeles gode forbindelser til det omfattende, fynske motorvejsnetværk. Hvad enten man agter sig mod øst eller vest, ligger motorvejen kun omtrent fire kilometer væk, så man er hurtigt undervejs. Denne bekvemmelighed kommer dog ganske uden negative gener i form af støj, så man kan i ro og mag nyde de grønne omgivelser. 

I både Odense og Nyborg er der et spændende byliv med fine caféer, spisesteder og velkendte, kulturelle institutioner. Ganske få kilometer fra indkørslen finder man indkøbsmuligheder og skoletilbud, ligesom skove såvel som de nordøstfynske kyster er i overskuelig afstand her fra. En gåtur langs de opdyrkede marker må dog også på det kraftigste anbefales.

 

  Afstand til ...

  • Indkøb5 minutter
  • Motorvej5 minutter
  • Nyborg Strand

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Morten Nyegaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser