Strandalleen 80, 5800 Nyborg

Villa med udsigt til Storebælt

"Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" Denne bolig har en enestående beliggenhed i første række mod Storebælt. Udsigten fås sjældent bedre, og huset er indrettet, så man har fået den fulde effekt af beliggenheden direkte ved stranden.

En formidabel udsigt

Der er fra boligen en flot udsigt over Storebæltsbroen, såvel lavbro, som højbro og Sprogø. Aften og nat er broen belyst, og derudover kan man på afstand følge lyset fra bilerne, der kører over Storebælt. Udsigten er ugenert, så der er frit udsyn langs kysten i begge retninger mod nord og syd. Ud for huset ses ofte lystsejlere og småbåde, og på afstand kan store fragtskibe, rutebåde og krydstogtskibe følges, når de passerer gennem Storebælt og sejler under højbroen.

Omfattende renovering

Ejendommen blev opført i 1935 som sommerbolig. Fra 1997 har de nuværende ejere renoveret huset løbende med respekt for husets stil. Bindinggsværket er blandt andet udskiftet med nyt egetræsbindingsværk på øst- og vestsiden, murfelterne er muret op, vægge og gulve er isoleret og el er udskiftet, ligesom de fleste vinduer. Der er indlagt fjernvarme. Siden er stuens areal udvidet mod Storebælt blandt andet ved inddragelse af en terrasse. Desuden er der på første sal etableret en altan mod vest.

Velholdt villa i charmerende stil

Det er åbenlyst, at man fra 1997 og frem, under den nøje gennemtænkte renoverings- og vedligeholdelsesproces, har formået at skabe en bolig i særklasse, både brugsmæssigt og æstetisk. Dette ses blandt andet ved, at man i stueetagen har ladet det store åbne stuerum få lys fra vinduer og døre mod øst, syd og vest. I stuen er der brændeovn og god plads til at indrette spise- og dagligstue, men også hyggelige læsekroge og arbejdspladser efter behov. Fra stuen er der adgang til køkkenet, som er holdt i dæmpede, smagfulde farver. Elementerne er opstillet i hesteskoform, og der er rigelig bord- og skabsplads. I stueetagen finder man ligeledes en mindre entre og et gæstetoilet.

På første sal ligger tre værelser i forskellige størrelser. Alle har udgang til altaner. De tre altaner er tilsammen orienteret mod øst, syd og vest, så uanset, om man vil have sol eller skygge, kan man finde dette. Den største altan er overdækket, og har mulighed for sol fra øst, syd og vest. Herfra kan de flotteste solopgange over Storebælt følges. Det samme gælder for den mindre østvendte, overdækkede altan. Altanen mod vest er ikke overdækket, her er der eftermiddags- og aftensol.

Fine terrasser

Haven er anlagt som sommerhushave, med tre lag hæk mod vejen. Derudover er der er træer, buske og blomsterbede. I haven er der endvidere to terrasser. Til begge er der udgang fra stuen mod henholdsvis øst og vest. I forbindelse med den vestvendte terrasse er der drivhus, og på den østvendte terrasse et lille havebassin med fisk.

Langs boligens nordlige gavl, er der et pænt og velholdt anneks med i alt fire dobbelte altandøre. Annekset indeholder bryggers, lille toilet, samt arbejdsrum ( pt. atelier) og værksted/opbevaringsrum, der kan deles op til to gæsteværelser, så der i alt er mulighed for tre gæsteværelser i annekset. For enden af annekset er der garage.

 

 • Anneks 64 m²
 • Altan 11 + 4,5 + 20 m²

Afstand til ...

 • Badestrand0 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej5 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser