Strandvej 40, 5762 Vester Skerninge

Flot villa med udsigt til Det Sydfynske Øhav

Denne villa præsenterer sig nydeligt med pudsede, hvide mure og en helt eminent beliggenhed hævet over vandet og landskaberne. Udsigten til Det Sydfynske Øhav er ugeneret, mens man umiddelbart foran ejendommen har det levende og charmerende lystbådemiljø ved Ballen Havn, og da boligen oprindeligt er opført i 1913, vil man finde adskillige interessante og dekorative originale detaljer.

Udsigt til både land og vand

Huset ligger på toppen af en skrånende grund, og man har således fornøjelsen af det hævede perspektiv, når man fra terrasserne eller en af stuerne betragter det omkringliggende landskab.

Vender man blikket mod syd og udover vandet, får man straks syn for de mange øer. Længst mod venstre toner Tåsinge frem, og ret fremme ligger Skarø godt og vel fem kilometer ude i vandet. På hver side kan man se henholdsvis Drejø og Hjortø. I det fjerne ses Ærø, og man kan endda se helt til Als takket være den høje beliggenhed. Avernakø ses mod vest. 

Udsigtens kvaliteter begrænser sig imidlertid ikke til øerne, for også det naturskønne område ved Syltemade Ådal har man frit udsyn til. Langs åen er der stier, man kan følge rundt i det markante terræn, der byder på både stejle skrænter og frodige plateauer.

Et stemningsfuldt hjem

Husets er i tre niveauer og opmåles til et samlet areal på 193 kvadratmeter. I stueplanet finder man tre rummelige, sammenhængende stuer samt et køkken med tilhørende viktualierum. Svane-køkkenet fremstår med enkle, hvide fronter og en bordplade af lakeret bøg. Stuerne prydes af de originale plankegulve, og fra den havvendte stue har man udgang til en skøn altan.

I den brede entré gives et gæstetoilet, hvis håndvask er fremstillet af en keramiker, og ad den originale trappe føres man til førstesalen, hvor der er indrettet yderligere en stue. Her har man etableret en enorm, aflang kvist, der, udover at berige rummet med et imponerende lysindfald, også udgør en fin udsigtspost. 

Førstesalen rummer videre et værelse samt et badeværelse med brus og gulvvarme. Gulvvarmen genfinder man i hele underetagen, i hvilken man har yderligere to værelser, et bryggers og et badeværelse til sin disposition. På grund af husets beliggenheden på den skrånende grund, er hele den sydlige side af ejendommen fri, hvorved der fra kælderen er udgang til en overdækket terrasse.

Det tilhørende anneks er i boligstandard, og her har man foruden et værksted også et disponibelt rum. 

Lækkert udemiljø

I tillæg til de nævnte terrasser er der på grunden anlagt flere stenterrasser, hvor man kan tage ophold. Flere af terrasserne er omlagt i 2019, mens den fine have kan bryste sig af et væld af rosenbede, hortensiaer og gamle æbletræer. Der er sågar et pærekvædetræ, som familien, der opførte huset, medbragte fra Ærø.

Ejendommen ligger ikke blot fremragende hvad angår udsigten og de mange aktiviteter ved vandet, og man vil således opdage, at adressen tilsvarende er nær både indkøb, skole og pasningstilbud i Vester Skerninge. Ballen er i sig selv et hyggeligt lokalmiljø med blandt andet en kajakklub, ligesom der ved havnen er en badestrand med Blå Flag-mærkning – en badebro til formålet opstilles af beboerforeningen. Hvis man søger specialforretninger i større omfang, vil sådanne kunne besøges i Svendborg blot et kvarter i østlig retning.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Odense30 minutter
 • Svendborg15 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser