Assensvej 157, Hillerslev, 5750 Ringe

Formidabel villa med 2,8 hektar idyllisk natur knap en halv time fra Odense

Omkring 10 kilometer vest for Ringe ligger denne mageløst flotte villa med hvid facade, rødt tegltag og nydelige røde vinduer. Omgivelserne er maleriske og ugenerte, og indvendig er der en velholdt bolig, hvor man har forstået at udnytte de enestående detaljer, som fortæller husets historie, der går helt tilbage til 1870.

Privat showroom med køkken og bad i boligstandard

På grunden ligger der et privat showroom opført i år 2009 på 225 kvadratmeter. Her er der både et godt værelse, der kan anvendes til kontor, samt et nydeligt badeværelse med en afskærmet bruseniche i naturfarver og desuden et velfungerende køkken med komfur og køleskab. Der er isoleret og gulvvarme overalt i showroomet. Foran showroomet er der anlagt en landingsplads til helikoptor.

Udendørs folder en parklignende have sig ud på idyllisk vis. Nærmest huset er der en pænt anlagt terrasse med stengærde og en flagstang, mens der i kort afstand til boligen er to yndige søer, som omkranses af træer. Til boligen hører samlet set 2,8 hektar land, hvor der også ligger skov.

Beliggenheden er meget ugenert med en placering lidt nord for vejen mellem Hillerslev og Nybølle. En kilometer fra adressen ligger Hillerslev, hvor der er skole og børnehave, mens dagligvareindkøb kan klares i Espe. Det tager cirka et kvarter at køre til Ringe, 20 minutter til Faaborg, og turen til Odense tager godt en halv time i bil.

Nydeligt stuehus med god planløsning

Indgangen til selve villaen går gennem bryggerset, hvor der er vaskesøjle og godt med opbevaringsplads. Herfra går vejen ind i et stort køkken-alrum. Det vinkelformede køkken har en pæn kogeø med gasblus og et hulrum under komfuret. På modsatte side ud mod alrummet har halvmuren kunstfærdigt indbyggede huller til vinflasker. Ovnen er i arbejdshøjde, og der er opvaskemaskine samt et vitrineskab. Som en ekstra luksus er der nem adgang til terrassen og haven gennem dobbeltdør.

Mellem alrum og stue ligger der en mellemgang med hvælvede døråbninger, hvor trappen til førstesalen befinder sig. Også her er der direkte udgang til haven, hvor der fra den sydvest-vendte terrasse er udsigt over sø og park, og bag døren ligger der et lyst badeværelse med hvide skabslåger.

Stuens røde klinkegulv giver en varm atmosfære i rummet, som desuden har en stemningsskabende brændeovn samt sprossede vinduer og fritlagte bjælker foroven. Førstesalen optages af fire værelser med flotte trægulve og en repos med mange anvendelsesmuligheder.

 

Afstand til ...

 • Indkøb10 minutter
 • Motorvej10 minutter
 • Odense15 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser