Sætting Strandvej 13, 5700 Svendborg

Villa med udsigt til Svendborg Sund

Lidt vest for Svendborg i Rantzausminde finder man denne særegne villa, der med sit moderne, arkitektoniske udtryk og flotte udsigt til Svendborg Sund ikke kan undgå at imponere. Boligen er opført i kvalitetsmaterialer i 2010, og ude såvel som inde mødes man af en tydelig, gennemtænkt rød tråd.

Udsigt til Svendborg Sund

Det er evident fra første øjekast, at man ved opførslen af ejendommen i 2010 har haft fokus på at få det fulde udbytte af den gode beliggenhed. Således har man i hele den sydvendte flade arrangeret enorme glaspartier, der følgelig bibringer boligen med et sublimt lysindfald, og samtidig sørger for at vandet og Horseskoven på Tåsingesiden af sundet inddrages i husets indretning.

Svendborg Sund er et travlt farvand, og fra Svendborg afgår mange af de rutefærger, der transporterer turister og beboere rundt i det Fynske Øhav. Da sundet er smalt, kommer skibstrafikken herunder lystsejlere endog meget tæt på.

Haven grænser op til kystlinjens sandbælte, og stiller man sig her, kan man iagttage, hvordan landskabet åbner sig yderligere op både i vestlig og i østlig retning. Mod vest ses den lille ø Iholm og længere ude toner Skarø frem; mod øst ses broen og Vindeby.

En moderne bolig med et særegnet udtryk

Villaen har et umiskendeligt stringent udtryk, der er frembragt i samarbejde med den anerkendte og prisvindende tegnestue N+P. De distinkte og lige linjer, der på fineste vis danner grundlaget for en funktionel bolig, er et af arkitekternes kendetegn. 

Det er tilsvarende åbenlyst, at man ikke er gået på kompromis med materialevalget. Stuen prydes af douglasplanker fra Dinesen, og i det tilstødende alrum, hvor loftshøjden løber på tværs af begge niveauer, finder man et enkelt, uno form-køkken, der passer godt til husets øvrige stil. Kaffemaskine og to ovne er integreret i elementerne, og bordpladen er Corian. Alrummet, hvor man nemt indretter sig med et langt spisebord, og stuen opdeles af en væg med indfældet gasbrændeovn, der ses fra begge sider, ligesom udsigten kan fornøje i stue såvel som køkken. I stueplanet er også et bryggers og et toilet placeret. 

Førstesalen tilgås af den elegante trappe i alrummet, og først mødes man af en organisk svungen balkon, der med fordel kan tjene som kontor eller lignende. I den vestlige ende ligger det oplagte soveværelse, der har tilknyttet både garderobe og et rummeligt badeværelse med dobbeltvask og bruseniche. Også her er inventaret fra uno form. I modsatte ende af førstesalen gives et regulært værelse og yderligere et badeværelse. 

Have ved vandet

Grunden løber som nævnt helt til strandkantens begyndelse, men umiddelbart ud for alrummet har man etableret en terrasse i hele villaens bredde. Terrassefliserne minder med overlæg om dem i køkkenet, så når man i sommerhalvåret slår dørene op mod haven, har man fornemmelsen af en ubrudt flade. Terrassen er sydvendt, hvorfor man størstedelen af dagen vil kunne nyde solen, og mellem fliserne og sandet har man anlagt en græsplæne. Yderst mod sundet har man bygget en bådebro, hvorfra man kan transportere sig ud på større både, der ligger for svaj. 

På ejendommens nordside er en betragtelig carport, hvorfra man enten kan træde direkte ind i boligen på førstesalen eller tage elevatoren til bryggerset i stueplanet.

 • Carportareal 52 m²

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej5 minutter
 • Svendborg centrum7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser