Sætting Strandvej 20, 5700 Svendborg

Attraktiv og spændende villa med sublim udsigt over Svendborg Sund samt andel af strandgrund

Med en forrygende placering få skridt fra vandet og med en blændende udsigt over Svendborg Sund ligger denne imponerende villa. Her er tænkt over enhver detalje, hvorfor man kan lade sig overraske i boligen, der gennemgående er udført med en sans for æstetik og kvalitet. Med i handlen følger en andel af en strandgrund beliggende Sætting Strandvej 26, som deles med fire øvrige beboere i området.

Enestående arkitektur midt i Svendborg

Udefra mødes man af en spændende arkitektonisk ejendom, der er bygget i 1957 af en kunstner og hans hustru, og det kunstneriske udtryk fortsætter ligeledes indendørs. Facaden er opført i hårdtbrændte sten i forskellige former og størrelser, hvilket skaber en levende villa, der ligger sig fantastisk i landskabet og smelter sammen med det omkringliggende, kuperede terræn.

Den højtliggende villa tilbyder et eventyrligt vue over sundet, hvor man fra både sofa og terrasse kan følge med i skibstrafikken året rundt. Stilheden breder sig idyllisk over området, og brydes kun let af færgerne, der sejler forbi. Nærheden til sundet giver desuden formidable muligheder for at nyde forfriskende dukkerter året rundt. Svendborg bymidte i perfekt cykelafstand, og desuden karakteriseres det storslåede naturområde af flere stisystemer, ligesom der er cykelsti til skolen. Med to købmænd i nærheden er der desuden gode handlemuligheder, og der er let tilgang til motorvejen.

En stemningsfuld atmosfære

En charmerende gårdsplads, der indrammes af en lille stensætning, giver adgang til hoveddøren, som ligger sig i et lille vindfang. Herfra træder man direkte ind i entréen, der til den ene side giver adgang til værelsesafsnittet og til den anden det fælles opholdsmiljø.

Værelsesafsnittet udgøres af et stort arbejdsrum, et badeværelse med badekar samt to gode værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg, mens det andet har direkte udgang til en pragtfuld altan med udsigt til sundet og et skønt vue over haven. Altanen vender mod sydvest og har næsten altid læ, hvorfor man nemt kan invitere gæster til at nyde omgivelserne og udsigten over et glas kølig hvidvin. Om sommeren kan den ligeledes benyttes som soveplads, hvor man kan skærmes mod duggen ved at køre markisen ud.

Fællesarealet udgøres af et fornemt køkken-alrum, der ender ud i to stuer en suite. De åbne rumforløb skaber en interessant bolig med et gennemgående lysindfald, hvor det betagende vue kan nydes fra flere steder. Helt særlig er den dog fra den nederste stue, hvis endevæg fyldes af ét stort vinduesparti med frit udsyn over sundet, og her fuldender rå murstensvægge og en indbygget pejseindsats den stemningsfulde atmosfære.

Svane-køkkenet er fra 2004, hvor villaen gennemgik en stor renovering, og det emmer af en både stilsikker og funktionel bevidsthed. Her er således to ovne i arbejdsvenlig højde samt en induktionskogeplade fra 2017, og de grebsfrie elementer, der er udført i træ, skaber et varmt og indbydende udtryk. Desuden rummer villaen en stor kælder, blandt andet med et rummeligt vaskerum, der er anvendeligt til flere formål. Dertil kommer tre disponible rum.

Vidunderlig have

Bag huset ligger et fantastisk udemiljø, der på en og samme tid er vildt og tæmmet. Her er således en have, der følger naturens terræn og på flotteste vis integrerer bækken i de store bede. Også den imponerende stensætning skaber et spændende, rustikt islæt i den gennemtænkte og velanlagte have, der har varierende blomster, planter og buske, som skaber et utroligt spil i både farver og former. Dertil kommer en charmerende terrasse, der overdækkes af førstesalens altan. I haven er der således masser af muligheder for at nyde udelivet med et væld af solrige hjørner og kroge, små stier og mange detaljer. Hvis man trænger til eksempelvis en god fodboldkamp eller lidt crockett, kan man passende trække ned på den fælles strandgrund, hvor den plane græsplæne indbyder mere til den slags. Her kan man også nyde havet på nært hold, samle venner og familie på en sommeraften eller tilbringe en solrig dag sammen med de øvrige ejere af grunden.

 • Garage 18 m²

Afstand til ...

 • Badestrand-/bro100 meter
 • Indkøb2 minutter
 • Motorvej5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser