Sundbrovej 57, Tåsinge, 5700 Svendborg

Nybygget nulenergi ejendom i særklasse

Det ekstraordinære, det gennemførte og det, som ingen andre har. Det er lige præcis, hvad denne stilistisk gennemførte ejendom på Sundbrovej 57 i Svendborg tilbyder. 

Eksklusive materialer og nænsomt håndbygget 

Boligen på Sundbrovej 57 er i en klasse, som du med garanti ikke har set før. Den smukke ejendom med stråtag er opført i eksklusive materialer, ligesom huset er fyldt med spændende detaljer og masser af funktionalitet. Huset er håndbygget af lokale håndværkere og stod færdigt i 2012. 

Rekonstruktion af den gamle Tåsinge Skole 

Boligen er opført som en rekonstruktion af den gamle Tåsinge Skole, og arkitekten har tegnet boligen med respekt for skolens oprindelige og tidløse detaljer. 

Arkitektonisk smukke detaljer og specialfremstillede materialer 

Husets særlige arkitektoniske detaljer som et smukt indgangsparti med ovenlys og en flot trappeopgang samt de mange håndfremstillede materialer og ikke mindst den høje komfort gør denne perle til liebhaveri i bedste forstand. Kassettetrælofterne er arkitekttegnede og håndfremstillede af den lokale snedker. Fyldningsdøre og fliser er ligeledes håndfremstillede efter specialbestilling, og den gennemførte stil bliver fremhævet med enkelte vægge i gamle mursten fra den tidligere skolebygning. Herudover er der smukke Pitch Pine-gulve, STM- yderdøre/vinduer samt fuldmurede inde-/og ydervægge 

Nulenergi og miljørigtige materialer

Huset er opført med tanke for lavt energiforbrug og miljøet. Derfor går varmekontoen i minus grundet jordvarmeanlæg, solcelleanlæg og genvækst samt særlig høj isolering i tagkonstruktionen. Genvækst sørger endvidere for et særdeles behageligt indeklima sammen med de miljørigtige og åndbare materialer i både tagkonstruktionen og murværket. Murene er dobbelt murede i håndstrøgne mursten, og der er benyttet åndbar og miljørigtig kalkmaling fra St. Astier kalkminerne. 

Rummelig bolig med gennemtænkt indretning  

Boligen rummer hele 316 boligkvadratmetre fordelt på to plan. Stueplan indeholder 178 kvadratmeter, og hertil kommer yderligere 138 kvadratmeter på førstesalen.

Stueplan rummer en stor og flot entré med håndlavet trappe til førstesalen samt et gæstetoilet. Videre ind forefindes en stor stue - indrettet som dagligstue med to dobbeltdøre ud til en overdækket terrasse. I forlængelse af det pæne køkken med spiseplads ligger spisestuen med endnu en stue/værelse/kontor en suite samt et lækkert soveværelse med både walk-in-closet og tilhørende  badeværelse. Derudover rummer etagen et bryggers, en entré samt et spisekammer/fadebur.

Fra entreen er der nedgang til kælder på 25 kvadratmeter, som benyttes til teknikrum og opbevaring.

Sælger har brugt førstesalen som udstilling og showroom. Etagen rummer et lyst rum med stort glasparti og dobbeltdør med direkte udgang til en stor tagterrasse. Herudover er der et værelse med eget toilet og bad. 

Der er desuden egen indgang med trappe udefra udover det indvendige trappeparti. Der kan nemt indrettes yderligere værelser, et aktivitetsrum, B&B med egen indgang, liberalt erhverv eller noget helt andet. Mulighederne er mange og begrænsningerne få.  

Stor grund med dejlig have

Grunden udgør 3.015 kvadratmeter. Forhaven er flot anlagt og kan anvendes som hyggeligt terrassemiljø vendt efter solen (i dag brugt som udvendig udstilling). Herudover er der endvidere gårdsplads med tre parkeringspladser, som der er forbindelse til via en stor, håndsmedet port. 

Baghaven er parklignende og anlagt med plæne og træer. Den er tilmed ugenert og lukket af for nysgerrige blikke. Bagerst i haven på et særskilt stykke findes solcelleanlægget. Derudover rummer grunden også et ældre men velholdt udhus med nyere stråtag. Huset byder på 90 kvadratmeter og er indrettet med værksted, udstilling og garage - perfekt som atelier, kontor eller showroom. 

 • Carportareal 14 m²

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • Motorvej7 minutter
 • Skole3 minutter
 • Svendborg5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser