Ungersbjerge 9, 5683 Haarby

Velholdt lystejendom i naturskønne omgivelser ved Helnæs Bugten

Med skov i baggrunden og en forrygende udsigt til Helnæs Bugten ret fremme ligger denne charmerende ejendom. Ude så vel som inde fremstår boligen særdeles velholdt, og i de forgangne år har man udført adskillige renoveringer på stedet. Til ejendommen knytter sig fornemme udebygninger, så der er rige muligheder for heste- og fårehold.

Ejendommen har solcelleanlæg og er næsten selvforsynende med strøm.

Moderniseret hovedbygning

Det første, man møder, når man ankommer ad den asfalterede vej, er ejendommens klassiske fremtoning med hvidmalede mure og sorte, glaserede teglsten på både udebygningerne og hovedhuset. Hele herligheden står skarpt, og den nydelige gårdsplads giver en retvisende forsmag på det, der venter indenfor. Beboelsesarealet beregner sig til 170 kvadratmeter fordelt på to planer, og dertil skal yderligere lægges en høj kælder på 100 kvadratmeter. I stueplanet finder man to stuer, hvor man i 2019 har indsat store panoramaglaspartier, så man får den fulde fornøjelse af udsigten. Stuerne er forbundet med franske døre, og i begge opholdsrummene har man i 2016 lagt et egeparketgulv fra Junckers.

Landligt køkken

Køkkenet har man opbygget delvist med enkle elementer, mens kogeområdet er muret. Det hele har en landlig, charmerende stil, der passer godt til stedet. I både køkkenet og den tilstødende spiseafdeling har man på gulvet lagt flotte naturfliser – de samme fliser findes også i entréen, der samtidig tjener som bindeled mellem etagerne.

På førstesalen er der indrettet tre regulære værelser, hvoraf det ene har tilknyttet et walk-in-closet. Samme værelse har udgang til en fortrinlig terrasse med samme fornemme udsigt som fra stuerne. I kælderen gives foruden et vaskerum hele seks disponible rum af forskellige størrelser, og som følgelig inviterer til alskens muligheder. Kælderen er høj og god; tre af rummene er i boligkvalitet.

På alle tre niveauer i huset har man etableret badeværelser. På førstesalen og i kælderen er de udstyret med brus, mens man i badeværelset i stueetagen har installeret et badekar på løvefødder.

Terrasser og lysthus med brændeovn

En af ejendommens væsentligste kvaliteter er den helt formidable udsigt, og man har på mange måder indrettet ejendommen efter denne. Som allerede nævnt har man etableret en terrasse i forbindelse med soveværelset på førstesalen, men fra stuerne er der tilsvarende udgang til en skøn terrasse. Her har man endvidere opstillet et vildmarksbad, hvor man selv på råkolde dage kan sidde nedsænket i behageligt varmt vand og nyde den storslåede natur, der omgiver stedet til alle sider.

Som en ikke ubetydelig tilføjelse har man valgt at opføre et lysthus på grunden. Lysthuset udgøres af to betonvægge og loftshøje glaspartier, man kan trække til side, hvilket giver mulighed for både at skabe et lukket miljø, der kan opvarmes ved hjælp af en brændeovn om vinteren, og et helt åbent mere pavillonlignende opholdsrum til de lune sommeraftener. Ved lysthuset har man endda opført et udekøkken. Det skal dog understreges, at uanset hvor man vælger tage ophold, så vil udsigten over det flade landskab og det beskyttede farvand i bugten være en sand tidsrøver.

Fabelagtige udbygninger med mulighed for dyrehold

Lystejendommens udbygninger er i særklasse. De omtrent 500 kvadratmeter dækker over en dobbeltgarage, der har elektroniske porte og gode faciliteter til at holde dyr – eksempelvis heste og får. I udbygningen gemmer sig således to hestebokse, to løsdriftstalde og flere disponible rum. Da grunden er på lidt over seks hektar, er der tilsvarende fine muligheder for at etablere store foldområder i tillæg til dem, der allerede foreligger.

 • Hestestald 509 m²

Afstand til ...

 • Indkøb10 minutter
 • Motorvej30 minutter
 • Odense30 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser