Løgismose Skov 14, Grevindehøj, Løgismose, 5683 Haarby

Sjældent udbudt ejendom med udsigt til Helnæs Bugt

I naturidylliske omgivelser blandt træernes grønne terræn dukker den charmerende ejendom, Grevindehøj, frem. Ejendommen, som ligger unikt med udsigt til Helnæs Bugt, er de perfekte rammer i det sydfynske landskab til dette sjældne udbudte liebhaveri ved Løgismose Skov.

Fredfyldt landskab

Beliggenheden forelsker man sig i på et kort øjeblik, da man ikke kan undgå andet i denne naturoase, der emmer af ro og fordragelighed. Dog er her ikke helt stille, da skovens dyr tit lægger vejen forbi på deres daglige færden. I haven kan man se dådyr, harer og egern, mens luften fyldes af fuglefløjt og prægtige rovfugle. Lige i nærheden ligger Løgismosestrand Camping, som man kan blive forsynet med morgenbrød fra i weekenderne i den varme årstid. Der er omtrent 400 meter ned til den meget børnevenlige strand med sti langs vandet, hvor man også kan have en lille sejlbåd fortøjet.

På matriklen er der et stort, dejligt terrasseområde og en parklignende have med frugttræer bestående af æbler og blommer. Haven er anlagt enkelt og ligetil i forhold til vedligeholdelsen, og har tilmed en høj, der, hvis man står på den, giver et imponerende vue ud over hustaget og Helnæs Bugt.

Nydeligt og velholdt

Den trelængede ejendom stammer oprindeligt fra år 1900, og består af et stuehus samt to længer. Det hele er bygget sammen med to garager, der har fjernbetjente porte og direkte adgang til huset.    Siden opførelsen er boligen løbende vedligeholdt de fleste steder, for at kunne følge med tidens trends, samtidig med at der er lagt vægt på at bibeholde husets oprindelige ånd og atmosfære. Ejendommen fremstår derfor meget nydelig og velholdt med hvide facader, bondehusvinduer samt rødligt tegltag på stuehuset.

Af nyere istandsættelser kan nævnes bryggers, der er istandsat helt fra bunden omkring 2011, mens gildesalen gennemgik en kraftig renovering i 2016. Huset har desuden et  velfungerende jordvarmeanlæg og gulvvarme i to børneværelser, bryggers, fordelingsgang og i det ene badeværelse.

Masser af plads

I de to længer er der gildesal, værksted, 2 garager samt mulighed for opbevaring på begge loftsrum. Stuehuset byder i alt på 169 kvadratmeter, men har man behov for yderligere plads til familielivets udfoldelser, kan der ligeledes etableres værelser på førstesalen. Denne står pt uudnyttet, men med renoverede rammer der skulle gøre det enkelt både at indrettet til – og få de knap 100 kvadratmeter godkendt som boligareal.

Fra stuehusets hovedindgang træder man ind i entré med lyst klinkegulv, som fører ind til et hyggeligt køkken/alrum. Vinkelkøkkenet er et ældre snedkerkøkken med hvide fronter og messinggreb og har integrerede hårde hvidevarer. Fra køkken/alrum er der udgang til terrassen, og franske døre ind til dagligstue, som præsenterer sig lys og indbydende med fyrretræsgulve og godt med vinduespartier, hvorfra der er havudsigt.

I modsatte ende af huset ved entreen er et ældre, men velholdt badeværelse med kar. Følger man fordelingsgangen med rum til kontorafsnit, kommer man til værelsesafsnittet; et oplagt forældresoveværelse med mahognigulve, udgang til haven og eget badeværelse i et pænt format med bruseniche og gulvvarme. Videre følger to lyse og potentielle børneværelser. Afslutningsvis et flot og rummeligt bryggers med gode opbevaringsmuligheder i de integrerede skabe. Fra bryggerset kan de to garager tilgås.

Alt i alt er dette en ejendom, der bør opleves.

  Afstand til ...

  • Indkøb8 minutter
  • Løgismose Strand2 minutter
  • Odense40 minutter
  • Skole8 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Jes Fald

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser