Poppelvænget 48, 5631 Ebberup

Udsøgt panoramaudsigt fra førsterække

Lad blot ferieroen sænke sig i dette romantiske sommerhus, der med sin storslåede panoramaudsigt over Lillebælt er en sand liebhaveroase. Med sine idylliske omgivelser får man ikke en mere fredfyldt beliggenhed end dette sommerhus på Helnæs i første parket til vandet. 

Sindet i balance

Her vil de afslappende omgivelser bringe pulsen i ro og sindet i balance, så snart man ankommer. Den milde brise fra havet og den betagende udsigt er kun nogle af de skønne parametre, der vil give ens energi en fornyet styrke. Om morgenen kan man tage en forfriskende svømmetur i det afkølende vand ikke mange skridt fra sommerhuset. Efterfølgende kan solens stråler varme kroppen på en af  terrasseområderne, som smyger sig rundt om huset. Den fabelagtige udsigt kan både beundres med en kop kaffe i hånden eller om aftenen, mens de velduftende bøffer simrer på grillen.

Oplev Helnæs

Ønsker man flere sanseindtryk end det beroligende vand, har Helnæs en masse varierende oplevelser for alle. Halvøen er forbundet med det sydfynske fastland via en dæmning og byder på prægtig natur og imponerende landskaber. Det kommer især til udtryk ved Bobakkerne, som om sommeren viser sig fra sin flotteste side med et farverigt blomsterdække. Er man i stedet mere interesseret i kunst, har Helnæs en del lokale kunstnere at gå på jagt hos efter fine antikviteter.  

Gennemført stil 

Efter begivenhedsrige ture på halvøen kan man nyde resten af opholdet i det velindrettede sommerhus. Det byder på en helhedsoplevelse i en gennemført stil, hvor den romantiske indretning på skønneste vis går hånd i hånd med komfort og fine materialer. Både inde og ude er fristedet beklædt med træ, hvilket er med til at fuldende det ensartede look. Det skal desuden nævnes, at alt lige fra elinstallationer til inventaret er istandsat inden for de seneste fem til seks år. Alle møbler er antikke og udvalgt med nøje omhu, så det passer til resten af huset udtryk og følger også med i købet. 

Hyggelig atmosfære 

I stuen vil den hyggelige stemning med hvidmalede trævægge og lofter omfavne én. Hvad enten man sidder i blødere omgivelser i sofaen eller indtager et velsmagende måltid ved spisebordet. Rummet har et væld af brede vinduespartier fra gulv til loft, som tilføjer et vidunderligt lysindfald. Er den mageløse udsigt indefra ikke nok, kan man flere steder åbne op til terrasseområdet, hvor ude og inde på den måde smelter sammen. 

Svensk landsted

I åben forbindelse til stuen ligger det charmerende TVIS-køkken, der med sine hvide elementer, åbne hylder og EICO-ovn med et antikt udseende emmer af et svensk landsted. En fin detalje, man skal lægge mærke til, er stænkpladen på væggen ved induktionskogepladen. Den er meget enestående og fabrikeret af de nuværende ejere, så den passede perfekt ind i køkkenets design. Her ser man forskelligt farvet porcelæn, der er knust og lagt i et dekorativt mønster. 

Selvforkælelse på høj plan

Ude på badeværelset fortsætter den gennemførte indretning med et romantisk møblement, der har en yndig marmorplade med vask. Herude kan man få den ultimative oplevelse af wellness i hjørnespabadet, der lokker til selvforkælelse. Badeværelset har desuden en muret bruseniche med regnbruser og dejlig gulvvarme. Når det er tid til at hvile sig, er her to gode værelser og et soveværelse med ovenlysvinduer. Som det sidste har sommerhuset et disponibelt rum med forskellige anvendelsesmuligheder. 

Alt i alt er dette et vidunderligt fristed, der med sin storslående panoramaudsigt over Lillebælt vil danne rammen om fantastiske ferieminder. 

  Afstand til ...

  • Assens20 minutter
  • Badestrand1 minut
  • Odense45 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Jes Fald

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Sælg min bolig

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser