Præstevænget 15, 5610 Assens

Første parket til solnedgangen over Lillebælt

Højliggende villa med betagende havudsigt i Assens. Et af billedkunstens mest benyttede motiver er en solnedgang over vandet. Thi intet taler så dybt til os mennesker som det flammende farvespil fra dagens sidste lys spejlet i havets bølgende flade. På Præstevænget 15 i Assens får man første parket til dette ærefrygtindgydende skue i uendelige variationer dag efter dag. For fra den smukt indrettede og højtliggende kvalitetsvilla domineres kompositionen af Lillebælts vand og udsigten over bæltet til Jylland og øerne.

Det panoramiske vue fra ejendommen i første række nydes både ude fra de solvendte terrasser og inde fra boligen, hvor netop muligheden for at nyde udsigten har ydet stor indflydelse på indretning og orientering af opholdsrum og værelser. Det er ikke blot den dragende sandstrand lige neden for baghaven og havets rullende bølger, der sammen med solens stråler skaber motivet, som skifter kulør og tone med vejret og årstiderne.

Mondæn beliggenhed med bymidten i spadsereafstand

Dette er i sandhed en ejendom, der er bygget til liv og den daglige dont såvel som højtid og festlige lejligheder. Fra beliggenheden på en mondæn villavej uden støjende og uvedkommende trafik tager spadsereturen til midten af den hyggelige fynske købstad blot otte minutter. Skole og børnepasning nås hurtigt til fods eller på cykel, ligesom indkøb og fritidstilbud ligger lige for.

Ligeledes er pendlerbeliggenheden ganske fin med omkring tre kvarter i bil til Odense C, Fredericia, Kolding og Vejle. Ejendommen, som står flot med mahognivinduer i den hvide facade, er opført i 1933, og den blev totalisoleret i 2016 - en opdatering, som også omfattede isolering af soklen. Udvendigt er villaen malet i 2017 og indvendigt i 2015.

Kvalitetsmaterialer og vedligeholdelseslette løsninger

Der er trappe op til hoveddøren, der som et forvarsel om den maritime udsigt har koøje i messing. Boligens stueplan huser opholdsrummene til de vågne timers fælles stunder. Her finder man en herlig udsigtsstue med den ene væg som ét stort vinduesparti mod vandet fra gulv til loft samt en åben pejs, der giver en helt særlig stemning i vintermånederne, mens skibenes lanterner passerer derude i mørkets dyb.

Fra udsigtsstuen er der udgang til et terrassemiljø og åben forbindelse til det indbydende køkken alrum, hvor spisende gæster kan trakteres med lækkerier fra det velindrettede køkken, mens de lader sig betage af udsigten, der også her helt naturligt bliver et oplagt samtaleemne. Stueplanet omfatter yderligere en stue samt et badeværelse, en entré og en gang med trapper til de øvrige plan.

På første sal forbindes endnu et badeværelse via en gang med tre værelser, hvoraf de to har udsigt direkte til vandet gennem vinduer i vedligeholdelseslette kviste. Boligens 214 m² suppleres af en højtliggende kælder på 94 m². Her ligger gode disponible rum samt villaens bryggers.

Udekøkken samt terrasser mod vandet og solen

Udearealerne omfatter blandt andet et stort hævet terrassemiljø mod vest og syd med markise og et overdækket område. Hertil kommer udekøkken og carport med udhus. Kort sagt en yderst præsentabel og herlig ejendom med en helt uvurderlig udsigt.

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser