Ålevejen 7, Torø Huse, 5610 Assens

Nyere villa med stor have tæt ved vandet i Thorøhuse

Denne gennemførte villa ligger uforstyrret og idyllisk placeret i den lille by Thorøhuse syd for Assens. Den store grund er fortryllet af et rigt fugleliv, som det er muligt at iagttage fra vinduerne, og så er placeringen ideel langt væk fra tung trafik, mens der blot er fred og ro til at høre tankerne. Selve villaen er fuldmuret og opført i 2008, så der er intet udvendigt vedligehold. Alle inddækninger og tagrender er i kobber. Indvendig har man en yderst rummelig bolig med vandskurede og malede murstensvægge, egetræs plankegulve behandlet med mat hvid silkelak samt diskrete loftsspots i alle rum.

Køkken med haveudsigt

Hoveddøren viser ind til en flot hall med et kunstfærdigt klinkegulv i changerende grå nuancer. Herfra er der døre ind til to badeværelser, der begge er udstyret med en afskærmet bruseniche, og rundt om hjørnet er der desuden indrettet et præsentabelt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt en lang skabsrække, håndvask og skuffer - og ikke at forglemme den direkte udgang til carporten. I carporten er der kraftstik til el-bil.

I villaens østvendte halvdel er kvadratmeterne primært udnyttet i et stort opholdsmiljø bestående af et køkken og en stue med loft til kip. Det strømlinede køkken har en aflang ø, der også fungerer som spisebord, hvorfra der er udsigt til haven mod nord. Der er gennemgående lækre faciliteter installeret – fra de tykke granitbordplader til det brede køle- og fryseskab, ovnen i arbejdshøjde og de praktiske, store skuffer.

Den formfuldendte stue har et dejligt lysindfald fra syd og er et godt opholdsrum med mange indretningsmuligheder. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse, som har masser af skabsplads. Der går en elegant trappe til overetagen, som er indrettet med et uudnyttet loftsrum samt et disponibelt rum og en stor, sydvendt altan.

Rigt fugleliv og aktivt forsamlingshus

Udendørs er villaen forskønnet med en yndig have omgivet af gamle birketræer, som skaber hyggelige, ugenerte rammer samt læ for vinden. De store træer tiltrækker desuden et rigt fugleliv, som kan observeres fra boligen. Rundt om hele huset er der fliser og terrassemiljøer samt dejlige solkroge, og på gårdspladsen er der flotte udendørslamper. Noget ekstra herligt ved haven er den professionelt anlagte legeplads, hvor der er udlagt gummimåtter. Legehjørnet har både gyngestativ samt et legehus med klatrevæg og rutsjebane, og til udendørsfaciliteterne hører også en stor carport og et depot.

Thorøhuse ligger uspoleret og naturskønt ved vandet, og fra Ålevejen er der blot få minutters gang til stranden. Byens forsamlingshus tilbyder et væld af aktiviteter fra koncerter med internationale navne til fællesspisning, edb-kurser og strikkecafé. Der er kort kørselsafstand til de nærmeste større byer med 10 minutters kørsel til Assens, 40 minutter til Faaborg og tre kvarters kørsel til Odense. I Assens kan man klare dagligvareindkøb, og her ligger blandt andet også Strandmølleskolen og pasningstilbud samt fritidsaktiviteter for børn og voksne. Under 300 meter fra adressen går der busser, og ellers tager det et kvarter at cykle til Assens.

 • Depot 24 m²

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Odense35 minutter
 • Skole5 minutter
 • Strand1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser