Sct Hansgade 17, 5600 Faaborg

Moderniseret byhus med atriumgård og udsigt til Det Sydfynske Øhav

En lille spadseretur fra Faaborg Havn. For enden af Sct Hansgade i Faaborg, en vej med små, skæve, charmerende byhuse fra 1800-tallet, ligger denne udsøgte villa - direkte ned til vandet. Der er tale om et gammelt byhus, der er udbygget, så det rummer hele 205 beboelige og meget stemningsfulde kvadratmeter.

Boligen præsenterer sig med/i en ensartet stil, der emmer af historie med synlige loftsbjælker, sprossevinduer og massive plankegulve i de fleste rum. Alt er holdt i den fineste kvalitet.

Lækkert renoveret i 2006

Huset er desuden bygget, så man fra blandt andet det store opholdsmiljø, fra husets master bedroom, værelset på 1. salen og fra haven får udsigt til de grønne bølgetoppe i det Sydfynske Øhav. Den oprindelige del af ejendommen blev bygget i 1872. Ligesom tilbygningen er den renoveret i 2006 og siden løbende vedligeholdt, så alt tager sig flot og lækkert ud.

De 205 m² fordeler sig over et stort stueplan og to separate førstesale - én i den oprindelige og én i den moderne afdeling af huset. Dertil kommer en kælder på 12 m², der både kan anvendes til opbevaring og som vinkælder.

Stort, lyst opholdsmiljø

Alt i alt kan boligen præsentere tre rummelige værelser samt et stort opholdsmiljø bestående af køkken-alrum og to store stuer i umiddelbar forbindelse. Der er rig mulighed for at indrette både forstue, fjernsynsstue, spisestue og opholdsstue her. Huset har desuden bryggers og en skøn, privat atriumgård, hvor man kan sidde fuldstændig ugeneret ved efeuen og den store klematis, som vokser op ad den lyse husmur.

Foruden atriumgården byder den særprægede og udsøgte bolig på flere eksklusive detaljer, som man får svært ved at finde andre steder. Husets store opholdsstue udmærker sig blandt andet ved en elegant, buet masseovn og en vindueskarnap med store palævinduer. Fra karnappen er der bare 16 meter ned til vandet.

Skøn udsigtsaltan

Boligens master bedroom er ligeledes værd at fremhæve. Soveværelset ligger på en førstesal med eget badeværelse samt en repos med ovenlysvindue og indbyggede garderobeskabe. Og så har værelset en sydvendt udsigtsaltan, hvor man kan starte weekenden med at strække sig i formiddagssolen og indånde den friske havluft.

Bølgerne i Det Fynske Øhav kommer til at danne det somme tider idylliske - somme tider stormfulde - bagtæppe i samtlige af boligens rum på nær i køkkenet og i stueetagens værelse. Her er der til gengæld udsyn til den romantiske, romersk inspirerede atriumgård. Begge rum har ligesom bryggers og stueetagens badeværelse gulvvarme under elegante, italienske klinker.

Hyggelig, solrig have

Haven omkranses af en mur, der på den ene side giver privatliv, men som på den anden side ikke begrænser den sjældent idylliske udsigt. Ved vindueskarnappen vokser en stor lavendel, ligesom et gammelt, lavstammet blommetræ bidrager til den hyggelige atmosfære herude.

Der er desuden en sydvendt terrasse oppe ved huset, ligesom der er en hævet fliseterrasse, der omgives af kampesten ned mod vandet. På terrassen kan man blandt andet se til bådene i Faaborg Havn. Når vejret er til det, kan man via en låge i muren gå direkte ud at tage en frisk dukkert fra badebroen, som ligger der.

Nær havn, strand og bymidte

Fra adressen tager det lidt over fem minutter at spadsere langs vandet ind til havnen og Faaborgs midtby. I den modsatte retning er der en anelse længere til Faaborgs gode sandstrand og Restaurant Klinten. Både skov, skole, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder er desuden at finde inden for en radius på cirka en kilometer.

Denne villa kombinerer med andre ord det bedste fra to verdener med masser af historisk charme og samtidig med komfortable, moderne løsninger i høj kvalitet. Lægger man den skønne udsigt oven i pakken, bliver resultatet en bolig, som det er svært ikke at forelske sig i.

 • Carportareal 24 m²

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Odense35 minutter
 • Restaurant2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser