Egholmvej 23, Det Lille Hus, Horne, 5600 Faaborg

Fra den hyggelige sommerhusstue i hvidmalet træ har man den flotteste udsigt ud mod Det Sydfynske Øhav

En fransk fløjdør fører ud til en godt afskærmet terrasse, hvor man kan lade sig bage af solen. Herfra kan man træde videre ud i haven og lade blikket få frit løb mod horisonten.

Mod øst kan man beundre den kuperede kystlinje ind mod Faaborg Fjord, og mod syd kan man kigge over til Lyø, mens Lillebælt breder sig i vest. Det velholdte sommerhus har både havudsigten og beliggenheden til mange, dejlige feriestunder, hvor man kan tage sig en kølende dukkert fra badebroen eller udforske den sydfynske natur og de eventyrlige småøer i området.

Hus og omgivelser

’Det lille Hus’ ligger cirka 5 kilometer vest for Faaborg, hvorfra man bl.a. kan sejle med Ø-Færgen til Lyø og Avernakø. Odense når man på en halv time, og en golfbane ligger også i nærheden, men ellers er det naturen, der spiller hovedrollen her. I det fascinerende istidslandskab er klimaet særlig mildt, og man kan støde på mange spændende planter og dyr. Sommerhuset – der blev bygget i 1966 – ligger på en lukket vej og med en godt afskærmet have, som er let at holde. Foruden terrassen foran stuen har man flere andre lækroge rundt omkring på den 930 m² store grund. Stranden venter kun lidt over 100 meter væk og byder på badebro og udsigtsbænk.

Planløsning

Husets 45 m² er rigtig godt disponeret. Man kommer ind fra øst og træder direkte ind i køkkenet. Mod syd har man et wc. Køkkenet fører over i en lys og rummelig stue, hvor loftet strækker sig til kip. I stuens sydøstlige hjørne har man adgang til et mindre værelse. Mod nord ligger et soveværelse, og fra terrassen kan man desuden komme ind i et badeværelse med plads til vaskemaskine.

Øvrigt

Et udhus er på 5 m². Der er installeret varmepumpe for optimal komfort og økonomi.

Afstand til ...

 • Faaborg10 minutter
 • Faaborg Golfklub15 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Odense30 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser