Sønderhjørnevej 20, Hytten, Horne, 5600 Faaborg

Originalt og charmerende sommerhus i naturskønne omgivelser

Hvis drømmen om en feriebolig indebærer original charme, en enorm naturgrund samt egen strand, så er fritidshuset på Sønderhjørnevej 20 ved Horne Næs ud til Det Sydfynske Øhav det perfekte bud. Stedet her opfylder nemlig alle disse krav - og lidt til.

Et hyggeligt og ugeneret fristed

For at nå ejendommen kører man godt en kilometer via den private vej, som fører fra landevejen over marker og gennem fredskov for endelig at åbenbare det hyggelige og ugenerede fristed, hvis grund har været i samme families eje i mere end 110 år. Det nuværende sommerhus er opført i 1976, mens den tidligere bebyggelse fra 1935 er bevaret som en garage med indlagt strøm.

Fuldstændigt istandsat badeværelse

Det hjemlige træhus fremstår i oprindelig stand med undtagelse af tagbeklædningen på begge bygninger, som blev udskiftet i 2004-2005 samt brusebadeværelset, der blev flot istandsat i 2015.

Invitér endelig venner og familie med

Der er rigelig plads til, at både familie og venner kan inviteres med på ferier og weekendture, da der befinder sig hele fire indretningsvenlige soveværelser at fordele sig på. Det naturlige samlingspunkt bliver det pragtfulde opholdsmiljø, hvor stue og køkken er fint integreret med hinanden. Køkkenet præsenterer sig rustikt og funktionelt, mens der er mange lune timer i vente foran den stemningsskabende brændeovn i stuen, som tilmed har direkte udgang til terrassen i den dejlige have.

Egen strand til badning og fiskeri

Udendørsomgivelserne er et kapitel for sig selv. Foruden en beliggenhed ud over det sædvanlige får man næsten to hektar grund. Herfra går der en trappe ned ad de stejle skrænter til den private strand, der alt afhængigt af årstidernes skiften samt vejrets lunefuldhed byder på evig forandring med både sten- og sandbund. Samtidig er området kendt for at være et særdeles godt sted til lystfiskere.

Enestående dyre- og fugleliv

Udover stranden består grunden af mark og skov, hvor børnene har en legeplads gemt tæt på huset. Man kan opleve og beundre det utroligt rige dyreliv, hvor der året igennem blandt andet kommer rådyr med kid, harer med unger og sorte egern forbi. Også fuglelivet er værd at lægge mærke til, for her kan man være heldig at se alt lige fra småfugle til glenter, ugler, musvåger og havørne.

Fantastisk udsigt til Det Sydfynske Øhav

Ikke nok med det, så er der tilmed en enestående udsigt til Lyø, Ærø og Als. Særligt i klart vejr kan man endda skimte tårnet på Bregninge Kirke på Tåsinge. Kort sagt er der altid noget at kigge på, når man sætter verden på pause i disse fantastiske og idylliske omgivelser lige midt i naturen - og mangler man det mindste, kræver det blot en kort køretur at nå til købmanden.

 • Garage 33 m²

Afstand til ...

 • Faaborg12 minutter
 • Faaborg Golfklub15 minutter
 • Indkøb7 minutter
 • Odense35 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser