Sandageren 18, 5600 Faaborg

Dejligt sommerhus med malerisk placering i første række på Horne Næs

På Horne Næs ligger dette charmerende, modernistiske sommerhus i første række til Det Sydfynske Øhav. Huset prydes af tre skønne terrasser, hvoraf den største vender stik mod vest, så der er direkte udsigt til Als på den anden side af vandet. Her står tiden stille, for både grunden og området er dejligt ugeneret og præges mest af velkendte naboer og de enkelte turister, som lejer sig ind i den lille, spredte gruppe af sommerhuse.

Sommerhuset fra 1968 er tegnet af Friis & Moltke og har det klassiske, rene udtryk, som prægede arkitekturen på den tid. De store vinduespartier lukker masser af lys og luft ind i boligen, mens de gennemgående træmaterialer understreger følelsen af den enkle livsstil i naturen.

Sommerhuset har for nuværende sengepladser til ti overnattende og sælges med en væsentlig del af inventaret.

Plads til mange overnattende

Indgangen til huset går via den brede, østvendte terrasse. Her åbnes døren til en lang fordelingsgang, som leder ind til de fire soveværelser, de to badeværelser og et fælles opholdsrum. Soveværelse længst mod øst har en dobbeltseng og en praktisk skabsrække samt - bedst af alt - vidunderlige gulv til loft-vinduer med skydedøre direkte ud til en mindre vestvendt terrasse ud til haven. I det tilstødende lokale ligger et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Det næststørste værelse har to enkeltsenge og gode tøjskabe, mens de to mindste værelser er indrettet med henholdsvis køjeseng og to enkeltsenge. Fra disse to værelser er der endvidere direkte udgang til den fællesterrassen mod vest. Gangen rummer yderligere et badeværelse med bruseniche.

Stuen og køkken-alrummet har et flot, gennemgående trægulv og et smukt lysindfald fra vinduespartierne mod terrassen. Køkkenet er i sort og hvid og har et minimalistisk udtryk, som matcher rummets farver eminent med de sortmalede bjælker over for de lyse lofter og gulve. Alrummet har en hyggelig spiseplads mellem vinduerne, og der er mulighed for at opstille et større bord, hvor de mange overnattende kan bespises. Stuen er en dejlig krog med sofaer og lænestole, mens den fine pejs bidrager til en ekstra stemningsfuld atmosfære.

Solnedgange på første parket

Udendørs prydes huset af en omfangsrig, pænt bevokset naturgrund samt de tre terrasser mod øst og vest. Især den vestvendte fællesterrasse giver sommerhuset noget helt særligt, for her er man garanteret billedskønne solnedgange fra første parket. Til huset hører et skur mod syd samt et anneks mod vest, hvor der er indrettet sovepladser. Stenstranden ligger ud til rent og lækkert havvand, som er velegnet til både sejlsport og lystfiskeri på især havørreder og laks. Den velfungerende grundejerforening passer og plejer området ved blandt andet at beskære træer og opsætte en badebro i sommerhalvåret.

Der er knap en times kørsel til Odense og under 20 minutters kørsel til Faaborg, hvor der er et herligt kulturliv, ikke mindst om sommeren.

Afstand til ...

 • Faaborg10 minutter
 • Faaborg Golfklub15 minutter
 • Indkøb5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser