Hesseløjevej 29, Bøjden, 5600 Faaborg

Sommerhus på Sydfyn i første række til vandkanten

Ved vandkanten på Sydfyn, en kort køretur fra dejlige Faaborg, ligger denne uimodståelige liebhaverejendom. Sommerhuset er oprindeligt bygget i 1968, men har de seneste otte år været igennem en omfattende renovering. Her blev der blandt andet lagt nyt tag og skiftet vinduer.

For tre år siden gjorde man stuen større, lagde gulvet om, fik isoleret, og man indførte gulvvarme i størstedelen af boligen. Med andre ord står sommerhuset knivskarpt med sin sortmalede træfacade, hvide vinduespartier og sit indbydende indre.

Særegen planløsning med plads til alle

Boligen har en spændende planløsning, som understreger husets charme. Gennem næsten hele boligen breder sig et mesterligt, sandfarvet klinkegulv, som giver et flot modspil til de hvidmalede trævægge og lofter. Indretningen er moderne, hvilket man oplever allerede i bryggerset, som på klassisk, minimalistisk vis kombinerer det praktiske med det stilfulde. Her er god opbevaringsplads, spotlys, hvide, grebsfrie elementer og en bordplade i rustfrit stål.

Badeværelset er ligeledes udført i et smagfuldt design, som mimer bryggersets stil med sine hvide fronter, spotlys og sit fremragende skabsparti. Brusenichen er udført i sandfarvede sten og ligger elegant gemt væk bagerst i rummet. Her finder man desuden en vaskesøjle.

De tre værelser er placeret i hver sin ende for at give plads til privatliv, og de fremstår alle pæne og lyse, mens det største af værelserne har egen udgang til den østvendte fliseterrasse. Det er dog den formidable stue, som bliver familiens samlingspunkt. Stuen fremstår særdeles flot med en synlig bjælke, loft til kip og et henrivende, vestvendt vinduesparti, som giver et fremragende lysindfald. I stuen kan venner og familie samles til rødvin og lange snakke foran den fine brændeovn, som varmer rummet op.

Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, og her går de hvide elementer og spotlys igen. Bordpladen, som brydes af en lækker induktionskogeplade, er ligeledes i rustfrit stål, hvilket medvirker til en udsøgt rød tråd gennem hele boligen. Køkkenet håndterer både tilberedningen af den store familiemiddag såvel som den hurtige morgenmadsanretning. Middagen eller morgenmaden nydes ved spiseafsnittet, hvorfra man har en mageløs udsigt til det Sydfynske Øhav.

En østvendt fliseterrasse og en vestvendt træterrasse

Via franske døre er der udgang til den solrige, vestvendte terrasse fra stuen og køkkenet. På den store træterrasse har man en uforlignelig udsigt til det blågrønne hav, som huset ligger i første parket til. Terrassen indbyder til hyggestunder i aftensolen, indtil man vidner en pragtfuld solnedgang lige over Helnæs.

På frontsiden af huset finder man en fliseterrasse, hvor morgensolen kan nydes. Dertil hører en nem have, som strækker sig rundt om hele huset. De to terrasser og den fine have danner rammen for et skønt udendørsmiljø, hvor bølgeskvulp samt duften af vand og nyslået græs giver en fredfyldt stemning.

Fra adressen er der blot få minutter på gåben til sandstranden, mens Faaborgs kulturelle byliv udfolder sig under et kvarters kørsel fra ejendommen.

  Afstand til ...

  • Faaborg10 minutter
  • Faaborg Golfklub15 minutter
  • Indkøb5 minutter
  • Odense30 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Jes Fald

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser