Kongeløkken 17, 5580 Nørre Aaby

Velholdt villa på 213 kvadratmeter i Nørre Aaby

Denne ejendom har et særegent, arkitektonisk udtryk. Boligen præsenterer sig i flere forskudte plan, og den måde, hvorpå huset kiler sig ind i den skrånende grund, sætter tonen an for den bemærkelsesværdige villa, man har i vente. De mange innovative og smagfulde detaljer i huset bærer et tydeligt præg fra den periode, hvor man lod huset opføre – den gryende postmodernisme, der lå i tiden, synes særligt tydeligt i den stadig meget moderne planløsning. Husets linjer er slået med sikker hånd af Nielsen OG Nielsens Tegnestue.

Enkle og hyggelige opholdsrum

Villaen er opført i 1979 og har et samlet beboelsesareal på 213 kvadratmeter fordelt på flere niveauer og etager. Det naturlige midt- og samlingspunkt i huset er det store, åbne alrum, hvor man også finder køkkenet. Køkkenet fremtræder enkelt og let med henholdsvis en lys, massiv træbordplade ved den sydøstlige væg og en granitplade ved kogearrangementet. Fronternes blågrå nuance står flot til de brændte klinker på gulvet. 

Alrummet er indbydende og lyst blandt andet takket være de sydvestvendte glaspartier, men også de pudsede, hvide vægge og det savskårne listeloft bidrager væsentligt til den gode atmosfære. Brændeovnen tilføjer en behørig portion stemning. 

Den hævede stue forekommer at gå i ét med resten af alrummet, men niveauforskellen yder en fin afsnitsinddeling. I stuen hæver loftet sig skråt, hvilket gør plads til et enormt vinduesparti, hvorfra man kan se ned i haven, så også denne del af huset føles luftigt. Man har indlagt gulvvarme på strategisk udvalgte steder i boligen, heriblandt entréen og i alrummet.

Fire værelser og mange muligheder

I villaens nordøstlige ende finder man foruden to regulære værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe, også et stort kombineret badeværelse og bryggers. Badeværelset er udstyret med både brus og kar – det fremstår særdeles nydeligt. 

Underetagen kan kun med urette betegnes som en kælder, for de to værelser, man finder her, ligger i niveau med haven udenfor. Begge værelser er passende store; i det ene har man lagt trægulv. Husets andet badeværelse findes tilsvarende i det nederste niveau, og bagest gives et disponibelt rum med en skabsvæg i hele husets bredde.

Praktisk og fin have

Med udgang fra det centrale rum i boligen finder man en betragtelig, sydvendt terrasse, der i stil med resten af ejendommen, ligger hævet over haven. Terrassegulvet er beklædt med kompositplanker. Mellem carporten og den vandskurede husmur gives en lige så skøn, men dog mindre, stenterrasse.

Selve haven er ugeneret og vedligeholdelseslet, og den prydes blandt andet af et enormt rødtræ. Ved havens bund løber den lille å, Viby Å, og et veludviklet stisystem, ad hvilket man sikkert kan komme ganske vidt omkring i byen. 

Tæt på både natur, by – og resten af Danmark

Nørre Aaby rummer alt, hvad man har brug for i dagligdagen, og afstandene er korte. Hvad enten man ager sig til Realskolen, der er meget eftertragtet og populær, eller Nørre Aaby Skole, kan distancen tilbagelægges på overskuelig tid på cykel. Indkøbsmulighederne er tilsvarende fine i nærområdet.

Som nævnt ligger ejendommen tæt på uspoleret natur i form af Vibe Å, men skal man rundt i landet, kan man glædes over, at motorvejsnetværket kan nås på blot fem minutter.

  Afstand til ...

  • Indkøb5 minutter
  • Motorvej5 minutter
  • Skole3 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Jes Fald

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser