Kagvænget 10, 5580 Nørre Aaby

Smuk villa opført i gedigne materialer med parklignende have i Nørre Aaby

I den hyggelige stationsby Nørre Aaby finder man denne rummelige villa opført i gedigne materialer med en udsøgt beliggenhed midt i byen, men alligevel i rolige omgivelser. Ejendommen dateres til 1975, og er løbende vedligeholdt med husets original stil for øje, blandt andet er stråtagets tre sider udskiftet, ligesom der også er etableret en ny stor terrasse med smukke indiske sandsten.

En hverdag i balance

Den nyere flisebelagte indkørsel fører op til huset, som er placeret på en 9.011 kvadratmeter skøn grund, hvor man kan nyde freden og roen, men alligevel bo tæt på alle hverdagens nødvendigheder - på den måde går hverdagen op i en højere enhed.

Fra ejendommen er der indkøbsmuligheder indenfor én kilometer, ligesom både skole, daginstitution og Nørre Aaby Station findes i kort afstand fra huset. En køretur til skønne Middelfart kan nås på cirka 15 minutter, hvor der er hyggelige caféer langs vandet og flere shoppingsmuligheder.

Udsøgt villa med plads til den store familie

Den flotte villa præsenterer sig smukt med rødmurstensfacade og stråtag, som tilfører en idyllisk og landlig stemning til huset.

Foran boligen er der to murede carporte integreret med huset. Her er der god plads til både opbevaring, biler og cykler. Herfra kan man bevæge sig tørskoet indendørs i den rummelige villa på hele 325 kvadratmeter fordelt på halvandet plan. Her ligger et praktisk bryggers, som med fordel kan indrettes med vaskefaciliteter. Bryggerset præsenterer sig i forskudt plan, adskilt af få trin, og inkluderer også skabsplads til overtøj og sko.

Stueplanet rummer to stuer, hvor der i den ene stue er et hyggeligt afsnit med pejs og klinker med gulvvarme. Her kan flammernes skær og de fantastiske omgivelser nydes, mens de resterende to stuer kan benyttes som henholdsvis spisestue og dagligstue. Begge stuer er med smukke originale trægulve som skaber et sammenhængende udtryk i de to rum. 

Køkkenet er danskproduceret med smukke hvide elementer og alle hårde hvidevarer, hvilket gør madlavningen til en fornøjelse. Herudover byder stueplan på fire rummelige værelser, der deles om to badeværelser. Det ene badeværelse er med en lækkert spa og det andet med glasafskærmet bruseniche.

Desuden er den rummelige hall med smukt skiffergulv og gulvvarme under. Her fører en trappe op til førstesalen. På øverste sal er der yderligere to værelser, hvoraf det ene er så stort, at det også egner sig til stue. Herudover er der et stort repos og et stort loftrum. Den rummelige villa er perfekt til den store familie.

Naturrige omgivelser med parklignende have

Hele vejen rundt om ejendommen findes der flere terrasser sig, således en solrig stund eller måske en afslappende eftermiddag i skyggen kan lade sig gøre. Som fortalt er der blandt andet etableret en nyere stor terrasse belagt med indiske sandsten. Her kan man opholde sig helt ugeneret og nyde den naturrige udsigt.

Grunden præsenterer sig som en udsøgt park med store grønne græsarealer, der breder sig rundt om ejendommen og strækker sig til den smukke skov i baghaven. Der er mulighed for at tilkøbe 3 byggegrunde.

  Afstand til ...

  • Indkøb2 minutter
  • Motorvej5 minutter
  • Skole2 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Morten Nyegaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser