Skolevej 49, Grønnemose, 5560 Aarup

Spændende, idyllisk landejendom midt mellem Trekantsområdet og Odense

Omgivet af den frie natur med åbne, bølgende marker, pletvis, tæt vegetation og frit græssende heste ligger denne store, idylliske landejendom både fredeligt og afsides. Og alligevel ligger den faktisk ganske centralt.  På trods af den behagelige, afstressende fornemmelse af at befinde sig helt derude, hvor de eneste spor tiden sætter, er årstidernes vante gang, tager det nemlig ikke meget mere end 30 minutter i bilen, før man befinder sig i Trekantsområdet. Samtidig kan Odense, Assens, Bogense og Middelfart nås på blot 20 minutter. Mere nærliggende ligger Aarup inden for seks kilometer, hvor der også er flere indkøbsmuligheder, specialbutikker og institutioner.

Tæt på købmand og skole

Samtidig finder man en købmand i nærtliggende Grønnemose bare ti minutters gang fra adressen, mens børnene ikke skal gå mere end 200 meter til et stoppested, hvorfra bussen på under ti minutter kan bringe dem i skole om morgenen. Og så er der et godt naboskab i området med flere årlige fællesarrangementer i hyggelige Etterup.

Uanede muligheder

Med næsten to hektar land og over 800 kvadratmeter under tag siger det sig selv, at anvendelsesmulighederne for denne idylliske ejendom er så mange, at det næsten ikke giver mening at begynde og remse dem op. Det skal dog bemærkes, at den nuværende stald er stor nok til både ponyer og islandske heste, og at udhuset er så stort og moderne, at der er plads til snart sagt hvilken som helst privat virksomhed, gårdbutik eller andre former for liberalt erhverv.

Nymalet og elegant

Stuehuset blev opført i 1918 og med sine hele 336 nymalede boligkvadratmeter i halvandet plan tilbyder det rigeligt med plads til selv den mest pladskrævende familie. Udefra præsenterer det sig ligeledes nymalet - og på samme tid solidt og elegant med en flot markeret, muret gesims. Boligen byder alt i alt på fem rummelige værelser, hvoraf de tre ligger på førstesalen, hvor man ligeledes finder et badeværelse med spabad samt et køkken. Første salen har egen indgang og er derfor særdeles velegnet til en separat lejlighed.

I stueplanet finder man de resterende to værelser samt to charmerende stuer og et lækkert, moderne køkken-alrum. Gennem årene er ejendommen løbende renoveret og vedligeholdt - herunder blandt andet værelserne på 1. salen og køkkenet.

Stemningsfulde opholdsrum

Begge stuer har massive trægulve og et dejligt lysindfald via pæne, klassiske dannebrogsvinduer. I den ene kan man tilmed varme sig omkring en gammel, stemningsfuld brændeovn - når da ikke man søger ind i det store, landlige køkken-alrum, som har gulvvarme under fliserne samt fine, hvide fyldningslåger og vitrineskabe. I køkken-alrummet er der hele tre terrassedøre til den frodige have og en skøn, grøn udsigt.

Smuk udsigt

Udsigten bliver kun bedre på førstesalen, og her er adgang til en rummelig, vestvendt udsigtsterrasse, som blandt andet har kig til en lille sø på grunden. Ønsker man at nyde udsigten over de åbne marker og videre til Lillebælt, kan man på en god dag ane Lillebæltsbroen fra grunden.

Stort, muret udhus

Ejendommens store udhus tæller hele 495 godt murede kvadratmeter, der blandt andet rummer en lade, et værksted og en garage. Udhuset har også et charmerende loft, der hvis man sætter nye vinduer i, forholdsvis let ville kunne forvandles til en fantastisk gildesal med synlig, bærende bjælkekonstruktion under taget og udsigt til søen og de mange små hyggekroge på den store, parklignende grund.

Romantisk park

Udenfor er der også både et romantisk "lysthus", en hyggelig åbning mellem birketræerne, et idyllisk drivhus, hvor kaffen kan indtages under lune forhold i forårs- og efterårssolen, og en jordfold, der er glimrende forberedt til hestehold. Der er ligeledes en hyggelig gårdsplads mellem stuehuset og udhuset, hvor postmanden kan passere forbi på sin vej gennem ejendommen, der har hele to forskelle indkørselsmuligheder.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Odense20 minutter
 • Skole8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser