Skovgyden 6B, Kissendrup, 5540 Ullerslev

Gennemrenoveret ejendom fra 1875 i Kissendrup med mulighed for flexbolig

I Kissendrup, der ligger i smørhullet mellem Kerteminde og Nyborg, møder man denne imponerende og gennemrenoverede ejendom, hvis historie strækker sig tilbage til 1875. Stilen er gennemført klassisk, men boligen byder samtidig på moderne komfort, og med hele tolv værelser er anvendelsesmulighederne mange, hvilket yderligere understøttes af, at bopælspligten kan ophæves. 

Klassisk æstetik

Når man ankommer til stedet, bliver man tidligt bekendtgjort med den gamle proprietærgårds særegenhed. Ved indkørslen ses gadekæret, og den smukke kastanjeallé løber op til gårdspladsen, hvor perlestenene og flagstangens vajende Dannebrog står for velkomsten. Husets facade udgøres af hvidt murværk med dekorative udsmykninger og en frontispice formet som en halvellipse. De sprossede vinduer er symmetrisk placeret på hver side af indgangspartiet, og tegltagets sorte sten træder frem i nydelig kontrast.

Takket være altomfattende renoveringer, der er foretaget løbende siden 2005, præsenterer ejendommen sig særdeles velholdt. Forbedringerne inkluderer både praktiske såvel som æstetiske ændringer såsom nye el-, vand- og varmeinstallationer, udskiftning af gulve, udført isoleringsarbejde samt montering af filt på vægge og lofter. Et nyt stokerfyr blev tilkoblet i 2017, hvorfor driftsomkostningerne er overskuelige. Bemærk desuden, hvordan arbejdet er foretaget i tråd med ejendommens høje alder, og at man til stadighed kan se et utal af smukke detaljer.

En fabelagtig bolig

Et af husets mest imponerende rum er utvivlsomt den smukke hall. Her er loftshøjden i extraordinær grad fremragende, og sildebensparketgulvet i eg signalerer, hvilken type bolig, man netop er trådt ind i. Hallen besmykkes videre af trappen til førstesalen, hvor balustrene er møjsommeligt udskåret, og en kakkelovn fra Vejle Jernstøberi sætter stemningen. Prikken over i’et er det originale, blotlagte bindingsværk.

Beboelsesarealet opmåles til samlet 457 kvadratmeter, der fordeler sig over to plan. I stueetagen finder man et moderne køkken, der toner frem med hvide fronter og tykke bordplader i eg og sten. Det er udstyret med lækre Siemens-hvidevarer, og tilstødende har man en skøn spisestue med loftsroset og flotte plankegulve - sidstnævnte er et gennemgående træk i hele huset. Ved den sydøstlige gavl gives en skøn havestue.

Videre på samme etage råder man over tre værelser og yderligere to stuer foruden en vinkælder, et bryggers og et badeværelse med sanitet fra Duravit og Hans Grohe. Førstesalen indeholder endnu fire værelser, et badeværelse og en stue med synlige hanebånd samt et rigt lysindfald fra kvistene. 

Mulighedsrig ejendom med praktisk beliggenhed

Gårdspladsen indrammes på to sider af henholdsvis selve stuehuset og den velholdte længe mod nordvest. I denne har I et værelsesafsnit bestående af tre regulære værelser, som deles om et badeværelse foruden en charmerende gildesal. Her er tilsvarende et værksted, en garage og et disponibelt rum, der kan tjene til diverse opbevaringsformål.

Grunden er på lidt over halvanden hektar, og er anlagt som en parklignende have. Dette omfatter blandt andet en stor frugthave, flere solrige terrasser og åbne græsplæner. Flere steder ses i øvrigt dekorative springvand.

I kraft af ejendommens mange kvadratmeter - både i selve stuehuset og i den tilhørende længe - er det muligt med relativt få midler at omdanne stedet til et mindre konferencecenter eller andre former for liberalt erhverv, ligesom der på grund af muligheden for at ophæve bopælspligten foreligger et potentiale for at bruge stedet som sommerbolig. 

Beliggenhedsmæssigt er man fordelagtigt placeret i den stille landsby Kissendrup - deraf navnet på stedet: Kissendrupgård. I overskuelig afstand fra matriklen kan man tilgå skole, pasningstilbud og dagligvareindkøb, mens det tillige bør noteres, at man bosætter sig i et velfungerende lokalsamfund, hvor der afholdes sommerfest og julearrangementer. Det østfynske landskab byder endvidere på flotte skovarealer, og kysten ved Storebælt nås på cirka et kvarter i afslappet cykeltempo. De trafikale forbindelser er ligeledes praktiske.

 • Anneks 190 m²

Afstand til ...

 • Indkøb10 minutter
 • Skole5 minutter
 • Stranden5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser