Korsbjergvej 32, 5500 Middelfart

Landejendom med 2,8 hektar jord og skovareal i baghaven

Under ti kilometer fra Middelfart finder man denne landejendom fra 1914, der præsenterer sig flot med en hvid facade, kvistvinduer, sort tegltag og flotte sprossevinduer. Siden den nuværende ejer overtog ejendommen, er der løbende foretaget diverse forbedringer i årene 1978-2000.

Indbydende opholdsrum

Boligen breder sig over to plan med fortrinlige værelsesafsnit på førstesalen. Stueplanet opdeles endvidere i to afdelinger, hvor nordfløjen byder på flotte opholdsrum, mens sydfløjen udgøres af flere funktionelle anvendelser.

Der er kræset for detaljerne med et tysk Sie Matic-køkken i massiv eg, og her kan der snildt opsættes en spisezone. De to stuer giver gode muligheder for at indrette sig med en spise- og dagligstue, og særligt vinkelstuen imponerer med en havedør, der åbner op til den dejlige terrasse med en mindre integreret havedam. På gæstetoilettet kan man montere vaskefaciliteter.

Ejendommens sydlige fløj byder på forskellige brugsmuligheder. Herfra er der adgang til et viktualierum, mens gildesalen giver anledning til sociale arrangementer. Der er indrettet et fint kontor, og endeligt finder man også her et fyrrum, et godt værksted, en garage og flere disponible rum, der har mange potentielle anvendelser.

Fine værelser på førstesalen

Førstesalen fordeler sig over to afdelinger, hvor den ene åbner op for tre værelser og en møblérbar gang. Både gangen og det store soveværelse prydes med et kvistvindue, der bidrager med en luftig struktur og et herligt lysindfald. Heroppe er der også et badeværelse med bruseniche. Den anden afdeling byder yderligere på fire værelser, hvorfor der er mange gode anvendelsesmuligheder såsom et separat børneafsnit, gæsteværelser eller et praktisk hjemmekontor.

Pragtfuldt udemiljø

Udvendigt fremstår den sydvestvendte terrasse harmonisk, og den afskærmes af fine buske i halve cirkler og træer, således at man kan sidde fredeligt og nyde den lune sommersol. Haven er anlagt, så den ikke kræver megen vedligeholdelse, hvorfor man sagtens kan skabe sit eget paradis med forskellige beplantninger. Herlighederne fortsætter med søen i baghaven, og den idylliske atmosfære understøttes også af den lille skov, som haven munder ud i. Her bliver der altså værnet om den naturrige stemning.

Ved indkørslen ligger der en garagebygning med potentiale til at blive lavet om til for eksempel hestebokse, da den store grund er velegnet til at have dyr gående. Grunden, der spreder sig over 2,8 hektar jord, bliver brugt på have og skov, mens resten udgøres af mark, så man kommer til at bo i naturskønne, landlige omgivelser.

Der er nem tilgang til motorvejen, som findes inden for en radius af fem kilometer. Skolen ligger ligeledes under fem kilometer væk, mens både indkøb og daginstitution er inden for tre kilometer. Foruden de skønne skovarealer i nærområdet er man endvidere tæt på kysten, hvorfra man kan nyde den betagende udsigt til Båring Vig. Køreturen til Middelfart tager cirka 12 minutter, så der er nem adgang til byens faciliteter.

 • Udbygning i alt 449

Afstand til ...

 • Indkøb7 minutter
 • Middelfart by12 minutter
 • Motorvej7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser