Højskredvej 19, Røjleskov, 5500 Middelfart

Patriciervilla med udsigt til Lillebælt

Mulighed for tilkøb af Højskredvej 17, som er et velindrettet husmandssted på 126 kvadratmeter bolig, beliggende på en fantastisk grund med 2 ha jord, der består af en skøn parklignende have, hestefold, ridebane og et stykke fredskov, som sørger for, at grunden går helt ned til den nærliggende strand. Pris kr. 3.500.000,-

På fynssiden af Lillebælt ligger denne formidable ejendom i naturskønne omgivelser hævet over vandet. Villaen er opført i 1914, men har inden for de seneste år gennemgået en enorm transformation, så den nu fremstår exceptionelt velholdt og flot. Ved renoveringen har man brugt den brede pensel, men hele tiden forholdt sig respektfuldt til den gamle, herskabelige bolig. Resultatet er ganske enkelt forrygende.

Lillebælt og bøgeskov

Villaen blev oprindeligt opført som sommerresidens for en adelsdame, og det er ikke vanskeligt at forestille sig, hvorfor man også den gang fandt et sted som dette særdeles eftertragtet. Huset ligger med udsigt til Lillebælt, omgivet af den flotteste, uberørte bøgeskov, hvor man kan følge årstidernes skiftende karaktertræk på tæt hold og lytte til trækronernes blide svajen i vinden.

Trappen bagerst i haven fører én ned til vandet gennem den tætte bøgeskov, der med sit uregelmæssige terræn skaber gode betingelser for alskens dyre- og planteliv foruden et interessant landskab, hvor små kløfter og plateauer fordeler sig jævnt på skrænten. Omtrent halvvejs nede til vandet har man etableret et skønt terrassedæk midt i skovens fredfulde idyl. På den hvide strand hænger træerne ud over sandet og understreger yderligere den rolige stemning, der hersker uindskrænket i området. Stranden er velegnet til badning, men også fiskeri, kajaksejlads eller blot en spadseretur langs vandkanten kan i høj grad anbefales.

Moderne herskabelighed

Køkkenet med udsigt til Lillebælts blå bølger er husets hjerte. Her finder man en smuk, svensk kakkelovn, der sammen med stuklofterne er væsentlige elementer i rummets indretning. Det æstetiske og kraftfulde Aga-komfur er suverænt stjernen i rummet og tiltrækker sig følgelig sin retmæssige andel af opmærksomheden.

I den tilstødende stue har man installeret et stort ovenlysvindue i karnappen, der bidrager til, at hele stueetagen fremstår luftig og indbydende. Gulvene er det hvidmalede fyrretræ, som i forbindelsen med renoveringsprocessen blev lagt – disse og den fornemme loftshøjde hjælper til den skønne, herskabelige fremtræden. Fra køkkenet er der udgang til et elegant terrasseområde med havudsigt, der af udseende matcher altanen på førstesalen.

I stueetagens østlige ende findes en stue med karnap og et værelse; entréen er imponerende og ad den originale, svungne trappe fra 1914 føres man ovenpå, hvor tre lyse værelser – det ene er med altan – og husets største badeværelse med bruseniche og fristående badekar er beliggende. Badeværelset i stueetagen er nydeligt med bruseniche. I kælderen er der foruden en garderobe og et bryggers også tre disponible rum, der kan indrettes efter behov. Kælderen er behagelig at opholde sig i, og de disponible rum tjener nemt som eksempelvis teenageaktivitetsrum, kreasted eller lignende.

På grunden har man fundet anledning til at etablere hestefaciliteter, der kan dække behovet for tre heste. Man har opført en gedigen staldbygning med tre hestebokse, et saddelrum og et foderrum. På husmandsstedet der kan tilkøbes, er tilsvarende foldarealer til tre heste, ligesom man har anlagt en fin ridebane.

  Afstand til ...

  • Motorvej5 minutter
  • Odense30 minutter
  • Strand1 minut

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Morten Nyegaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser