Elmegårdsvej 9, 5464 Brenderup Fyn

Totalrenoveret landvilla fra 1600 med brandsikret stråtag nær Middelfart

Under 500 meter fra Munkeskov og tæt på Varbjerg Strand ligger denne udsøgte bindingsværksvilla imellem Brenderup og  Skovs Højrup. Boliglandbrugets facade er renoveret i 2001 i overensstemmelse med den originale stil, og ejendommen blev i samme omgang forsynet med et charmerende, brandsikret stråtag. Også indenfor i det totalrenoverede stuehus er det historiske islæt bevaret, og de originale fritlagte loftsbjælker giver et fantastisk udtryk til boligen. Ejendommens to staldbygninger rummer plads til seks heste, og på den store grund kan de græsse i foldene, hvor der er opstillet vandkopper. 

Et pragtfuldt stuehus

Boliglandbrugets bygninger fordeler sig rundt på en stor gårdsplads, hvor det prægtige stuehus tager sig overdådigt ud med bindingsværk i egetræ og et smukt stråtag, der pryder tagkonstruktionen fra 2001. Fagene er muret op i Flensborgsten for at sikre et ensartet og originalt udtryk, og bindingsværket er desuden naglet sammen efter de gamle forskrifter. Ejendommen er desuden godt isoleret, hvilket kan mærkes på varmeudgiften.

Indenfor er stuehuset løbende og gennemgribende renoveret, og der er blandt andet lavet gulvvarme i stueetagens badeværelse, køkken-alrum og bryggers samt i den udsøgte hall, man træder ind i. Her fører en flot vindeltrappe med trætrin op på førstesalen, som stod færdigrenoveret i 2017. Heroppe åbner der sig en fantastisk stue, hvor de fritlagte bjælker svæver skønt under loftet. Stuen udgør næsten hele første sal og har således en imponerende størrelse. I enden ligger der et badeværelse, og stuen fører desuden ud på en dejlig altan, som breder sig i hele gavlens længde og giver et flot vue over grunden.

I stueplan åbner hall'en op til tre gode værelser, inden den leder videre ind i et pragtfuldt køkken-alrum gennem en hvælvet døråbning. Herinde kan man glæde sig til et mageløst vinkelkøkken med en induktionskogeplade, som omkranses af en granitbordplade fra Bogensegranit. En elegant, ottekantet køkkenø byder på dekorativ vis på god hyldeplads under bordpladen, og også i dette rum pryder blotlagte bjælker loftet. Fra køkkenet er der adgang til endnu et værelse samt til et luksuriøst badeværelse med et spabad. En fritstående, rund vask står på en smuk, ældre skænk, hvilket skaber en unik detalje til badeværelset. Slutteligt fører køkkenet ud i et rummeligt bryggers, der giver adgang til et lille, disponibelt rum.

Mulighed for et aktivt udendørsliv

Udover det prægtige stuehus byder landejendommen på rig mulighed for at udfolde sine pladskrævende hobbyer. På gårdspladsen ligger to staldbygninger samt et udhus i halvandet plan med et værksted og to disponible rum. Værkstedet er isoleret og opvarmet med kaliofære, så det kan anvendes hele året rundt.

Både udhuset samt den ene staldbygning er beklædt med kalmarbrædder i lærk. Dette er en udestald og rummer plads til tre heste, og ved siden af er der en ældre staldbygning, hvor der ligeledes kan opstaldes tre heste. Alle seks bokse er forsynet med vandkopper, og på det omkringliggende areal er der desuden opført en ridebane med to dræn samt en træningsbane til ungheste.

På den store grund breder der sig en skøn have med en oplyst terrasse i hårdt træ. En gangsti baner vejen imellem to hyggelige søer, hvoraf den ene er en badesø, hvor man kan køle sig ned om sommeren. I haven kan man desuden dyrke grøntsager i højbedene og i drivhuset, imens hestene græsser idyllisk i de tre folde på den omkringliggende jord. I det naturskønne område er der rige muligheder for at ride såvel som at gå skønne ture. Ejendommen ligger for sig selv, men er ikke langt fra hverdagens fornødenheder, og motorvejen når man allerede efter seks kilometer.

 • Hestestald Ja

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej5 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser