Skovvænget 9, 5450 Otterup

Helstøbt kvalitetsvilla med 251 m² fra 2006

Attraktiv beliggenhed i Otterup direkte op til fredskov.

På en stille villavej i det nordlige Otterup står denne gedigne kvalitetsvilla klar til at imponere nye ejere. Komfort, funktionalitet og stolte håndværkstraditioner er blandt nøgleordene for ejendommen, som er opført så sent som i 2006 på en stor grund lige op til en større fredskov. Det gør, at omgivelserne er meget naturskønne, ligesom man kan glæde sig over let adgang til alle byens tilbud.

Trods den naturnære placering er der således kun få minutters gang til centrum af Otterup, hvor man finder et bredt udvalg af specialbutikker og indkøbsmuligheder. Der er også kort afstand til skoler, børnepasning og fritidstilbud, mens det er helt oplagt at benytte sig af skoven ved siden af matriklen til gå- og løbeture. Nordfyn er kendt for en smuk natur, og på fem minutter kan man køre til Hasmark Strand, mens der blot er 20 minutters kørsel til Odense.

Unik villa i et stilsikkert udtryk

Udefra præsenterer ejendommen sig på fornem vis med en flot rødstensfacade, dekoraktiv gesims, hvide palævinduer samt et rødt halvvalmet tegltag. Et bastant og klassisk udtryk, som man kender fra 20'ernes murermesterstil. Selvom villaen er bygget i 2006, har man da også skelet til de gamle, stolte traditioner, der ligger bag princippet om Bedre Byggeskik.

Inden døre fremtræder boligen moderne, lys og venlig. Det skyldes hovedsageligt et glimrende lysindfald og et lyst kvalitetsinteriør.

God planløsning med masser af plads

Boligens hjerte er et lækkert opholdsområde med en rummelig stue og et stilrent køkken i åben forbindelse. I rummet er der flotte, mørke klinker af naturgranit, akustiklofter og en stemningsskabende, åben pejs, mens der ligeledes er adgang til endnu en stue via charmerende franske døre.

Endelig består stueplan af et værelse, et fint badeværelse, et praktisk bryggers og to entréer.

På førstesalen er der yderligere to regulære soveværelser, endnu et badeværelse og en møblérbar repos. Det ene af soveværelserne er i øvrigt indrettet med walk-in-closet og et mindre depotrum. Loftet er delvist ført til kip, ligesom synlige loftsbjælker sætter et rustikt præg.

Skøn grund med sol og skovkig

Huset ligger på en 2.320 m² stor grund, som trods størrelsen er nem at holde. På et solrigt terrasseområde i husets vinkel kan man nyde udelivet med nydeligt kig til skoven, og med i købet følger tilmed et garageanlæg på 70 m² med en dobbelt carport og to rum.

Velkommen til Skovvænget 9 i Otterup!

  Afstand til ...

  • Bogense20 minutter
  • H.C. Andersen Airport15 minutter
  • H.C. Andersen Golf15 minutter
  • Hasmark Strand10 minutter
  • Middelfart40 minutter
  • Nyborg40 minutter
  • Odense20 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Morten Nyegaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser