Østerballevej 23, Hasmark, 5450 Otterup

Flot ejendom fra 2010 med hestefaciliteter tæt på skov og strand

Ejendommen er opført så sent som i 2010 af en lokal håndværker fra Flensborg, der har bygget huset alene, og det fremstår kompromisløst med kvalitetsmaterialer, rustikke detaljer og en gennemtænkt planløsning, der byder på gedigne, lyse og indbydende rum. Grunden er på næsten tre hektar, og der er særdeles gode vilkår for hestehold.

Livet på hesteryg

Ejendommen breder sig over et stuehus, en maskinhal samt en stald og en stor udbygning til opbevaring, så der er et rigt potentiale for pladskrævende hobbyer. Ikke desto mindre er det oplagt at udleve drømmen om hestehold, da faciliteterne hertil er i topklasse. Hestestalden har tre bokse fra Fremtidens staldinventar og ydermere vandspiltov og et lækkert saddelrum.  

Udenfor finder man fine hestefolde, der omkranses af natur. Få kilometer fra adressen ligger også det smukke Enebærodde, der adskiller Odense Fjord fra Kattegat. Her er der en flot natur i form af en gammel granskov og løvskov samt Fyns største hede med lyng og enebærbuske. Turen kan nydes til hesteryg. 

Naturrigt område tæt på byen - og en gammel have

Ved Enebærodde er der tillige et fredet fuglereservat, og på varme sommerdage priser man sig lykkelig for den korte cykelafstand til badestranden ved Hasmark Strand. Området er således naturskønt med rig mulighed for at koble af. Samtidig er der under en halv times kørsel til Odense, hvor kulturarrangementer, restauranter og forretninger findes i hobetal. 

I Otterup findes de fleste af hverdagens nødvendigheder, mens Østerballe er en idyllisk landsby med bylaug, der årligt arrangerer fest.

Selvom ejendommen er af moderne karakter, kan man se frem til en gammel, opvokset have. I haven gemmer sig et orangeri med flisegulv og vue til haven, og herinde breder duften af krydderurter og citrusfrugter sig. Skulle man ønske at tage hjemmeurterne til et højere niveau, så har grunden aldrig været sprøjtet, og der er derfor god mulighed for at dyrke økologisk. 

Selve haven er veltrimmet med blomme-, pære- og æbletræer. Der er mange georginer, og generelt er der tale om et nydeligt udtryk. Terrassen er opført i hårdttræ og ikke mindst sydvendt. Når dagen går på hæld, er det fantastisk at sidde her og nyde roen.

En perfekt symbiose af æstetik og moderne komfort

Ejendommen fremstår klassisk smuk med røde mursten og et eksklusivt tegltag af kirketegl fra Meyerholsens. Der er etableret jordvarme, og huset har energimærke A, hvorfor det absolut lever op til nutidige boligkrav. 

Inden døre har man samtidig lagt vægt på høj kvalitet og en gennemført stil, der matcher stedets aura. Det kommer allerede til udtryk, idet man træder ind i hallen ved hovedindgangen, hvor gulvet er belagt med italienske granitfliser i skakternet mønster. De samme klinker går igen i bryggers og køkken.

Køkkenet fremstår velholdt med lyse fyldningsskabe, en egetræsbordplade og vitrineskabe. Bag det lækre Live-komfur er der håndmalede klinker, mens armaturet sætter prikken over i’et med fine detaljer. Tilstødende ligger bryggerset, der er indrettet i samme stil som køkkenet.  

Stuen udgør boligens hjerte, og den smyger sig i en vinkel med plankegulve i eg, der breder sig fra ende til anden. Plankegulvet har en ruflet overflade, så det fremstår mere rustikt - intet er overladt til tilfældighederne. Badeværelset er udført med fliser, håndvask og toilet fra Villeroy & Boch, og det harmonerer eminent med den øvrige indretning.

På overetagen er der endnu et badeværelse i samme stil - dette har foruden brus også badekar. Heroppe findes også tre værelser samt en møblérbar repos, hvor dobbeltdøre åbner op for en fransk altan med udsigt til haven. Der er gulvvarme på begge etager og centralstøvsuger.

 • Erhverv 280 m²
 • Udbygning 105 m²

Afstand til ...

 • Enebærodde10 minutter
 • Hasmark Strand2 minutter
 • Odense20 minutter
 • Otterup7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser