Rypevænget 4, Tørresø, 5450 Otterup

Imponerende sommerhus tæt på vandet ved Tørresø

Nær Tørresø finder man i anden række til vandet Rypevænget 4, og her er der opført et sommerhus i to plan, hvis historie er af en helt særlig karakter. Huset præsenterer sig med røde mursten, sort bindingsværk og nostalgisk stråtag, og selvom det er opført på denne grund i 70’erne, strækker dets historie sig længere tilbage. 

Oprindeligt var det et bomhus med beliggenhed ved Carolinekilden, hvor det blev revet ned og bygget op igen på Rypevænget med de oprindelige mursten, bjælker, vinduer og døre. Sidstnævnte har også bevaret både dørhåndtag og beslag. 

Exceptionelle materialer

Køkkenet og gangen er belagt med fliser, der engang prydede et lille stræde ved Magasin og Vestergade i Odense, mens fliserne i stuen og badeværelset er fra Thomas B. Thriges palæ. Loftet i stuen og førstesalens værelser er usammenlignelige, og man kan næsten ikke tro, at det er udført af sengegavle. 

Stuen er et oplagt samlingssted, og på de kølige årstider kan man tænde op i både pejsen og brændeovnen. Det er svært ikke at beundre det originale snedkerkøkken, der kun lige er blevet fornyet med en granitbordplade for to år siden. Køkkenet har plads til en spisezone og byder også på en brændeovn samt synlige, rustikke loftbjælker. 

Badeværelsets klinker giver fornemmelsen af at være omkranset af havet med de smukke, blå fliser i varierende farvespil. Foruden en bruseniche er dette badeværelse også indrettet med to håndvaske og gulvvarme. I bryggerset er der mulighed for vaskefaciliteter samt adgang til gæstetoilettet, hvor der også er gulvvarme. Stueplanet byder også på et enkelt værelse.

Førstesalens to værelser fordeles af en repos med kvistvindue og plads til at opholde sig. Begge værelser er ligeledes dekoreret med kvistvinduer, og fra det ene værelse er der adgang til en hyggelig altan, hvorfra der er en fantastisk havudsigt. Det andet værelse har indbygget opbevaringsplads. 

Naturskønne omgivelser

Sommerhuset omkranses til dels af en perlestensindkørsel, en have og en gårdhave. Brostenene i gårdhaven var oprindeligt lagt på Sdr. Boulevard, men blev opkøbt af den tidligere ejer og anlagt her, og som en ekstra trumf er der også en udendørs pejs. I haven er der god plads til at finde det helt rette spot til liggestolen, og så finder man desuden to blommetræer, et pæretræ og et æbletræ.

Selvom huset ligger i anden række til vandet, er der ikke opført nogen ejendom foran til at tage udsigten. Havet giver god mulighed for at gå en tur i strandkanten eller lade sig lokke af de blå bølger. Endvidere ligger sommerhuset med sin placering for enden af et vænge lige ud til et friareal, hvor der blandt andet er boldbane. 

Ophold på alle årstider

Sommerhuset er ideelt til et weekendophold eller en længere ferie, hvor man inviterer familie og venner på besøg. Foruden brændeovnene og pejsen er der varmepumpe i stuen, og i januar blev der isat elradiatorer. 

Området er oplagt til hyggelige gåture i Fuglsanggård skoven, og på kun et kvarters tid kan I køre til Otterups bymidte. 

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Lækker badestrand1 minut
 • Odense20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser