Østre Havnevej 14, 5400 Bogense

Liebhaveri på Bogense Havn med knap 400 m² under tag - mulighed for erhverv og udsigt over vandet

Panoramisk udsigt til det maritime liv, en underetage skræddersyet til erhverv og en gennemført bolig af høj kvalitet. Det er bare lidt af alt det, man kan se frem til på Østre Havnevej 14 i Bogense. Den fuldmurede ejendom er opført i to etager lige ned til havnebassinet, hvilket giver nem adgang til alle byens bekvemmeligheder, strandene og fredskoven, der omfavner Bogense mod sydøst.

Udsigt til Kattegat, Æbelø og det stemningsfulde havnemiljø

Med adresse i første række til vandet får man selvsagt et uforstyrret vue ud over Lillebælt, Kattegat og Æbelø, og fra ejendommens to skønne udsigtsterrasser kan man følge bådene stævne ud mod åbent hav. Bogense er en aktiv by, der om sommeren emmer af stemning og liv. Nærheden til vandet gør det oplagt at gå ture langs stranden på alle tider af året, og når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, er de nærtliggende strande den ideelle destination.

På få minutter kan man gå til byens handelsgader, hvor ældre byhuse ligger side om side med butikkerne, og hvor man klart mærker den gamle købstadscharme. Samtidig er der kort afstand til både skole, børnepasning, fritidsaktiviteter og et bredt udvalg af dagligvarebutikker. Der er heller ikke mere end 200 meter til Bogense Søbad og kajakklubben, og er man selv til sejlads, kan båden ligge så tæt på, at den kan ses fra hjemmet. Også pendleren får gode betingelser med kun en halv times kørsel til Odense og Trekantsområdet.

Helstøbt kvalitetsejendom i et solidt udtryk

Udefra præsenterer ejendommen sig i en gedigen stil med lysegrå stenfacader og flere vinduespartier, der sikrer den fornemme udsigt fra hele boligen. Det hele er holdt i vedligeholdelsesfrie materialer, mens begge gavle har vinduer fra gulv til loft for det frie udsyn til vandet. Indvendigt er fokus rettet mod at skabe en moderne bolig med en god atmosfære, hvilket understøttes af et gennemgående loft til kip, et skønt lysindfald og synlige loftsbjælker, som også sætter et rustikt præg.

Gennemtænkt planløsning med 237 m² til erhverv

Boligens opholdsområde løber med en stor del af opmærksomheden. Her ligger dagligstue, spisestue og køkken i åben forbindelse, og fra stuerne er der direkte udgang til de to udsigtsterrasser mod henholdsvis syd og nordøst.Gulvplankerne er fra Dinesen, mens en pillebrændeovn spreder hygge og varme, når kulden banker. I øvrigt er der installeret gulvvarme i hele ejendommen.

Herudover rummer boligen et stort soveværelse og et lækkert badeværelse, der er indrettet med hjørnebadekar og bruseniche. Underetagen er udformet med et stort spisekøkken, to kontorer, et badeværelse, en hall og et butikslokale med depot, der for nuværende fungerer som vinhandel. Lokalerne er dog perfekte til mange andre former for liberalt erhverv eller til at etablere galleri og meget andet. Kun fantasien sætter grænser for udfoldelsesmulighederne. Etagen tæller også et bryggers, endnu et depotrum og en dobbelt garage.

Nem have med isoleret værksted

Et plankeværk danner privat ramme om haven, der er let anlagt og meget nem at holde - præcis som den øvrige del af ejendommen. Foruden en græsplæne og en fliseterrasse orienteret mod vest følger der en stort udhus med til ejendommen. Det er både er velisoleret og har plads til forskellige former for hobby. Derudover er der flere parkeringspladser lige i nærheden, så eventuelle kunder i butikken let kan parkere tæt ved indgangen.

 

 • Erhverv 237 m²

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Odense centrum30 minutter
 • Skole3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser